Fotbal intern

Contra, un vulcan la debut! “Mi-am pierdut vocea!” Primele concluzii

Selecţionerul Cosmin Contra şi-a pierdut vocea în timpul meciului România - Kazahstan 3-1, din penultima etapă a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Contra, care a avut un debut...
06.10.2017 | 00:15
Contra un vulcan la debut Miam pierdut vocea Primele concluzii
ADVERTISEMENT

Selecţionerul Cosmin Contra şi-a pierdut vocea în timpul meciului România – Kazahstan 3-1, din penultima etapă a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Contra, care a avut un debut fericit la prima reprezentativă, a explicat că şi-a pierdut vocea strigându-le jucătorilor să nu se relaxeze şi a menţionat că Stanciu ar fi trebuit să intre pe teren, dar accidentarea lui Pintilii i-a dat planurile peste cap.

”În minutul 30 mi-am pierdut vocea, am strigat la ei să nu se relaxeze. Debutul a fost bun, am avut agresivitate şi am recuperat multe mingi în terenul advers. Am stat bine pe flancuri, am dat goluri, am avut multe ocazii, dar sunt supărat că am luat acel gol. Mă bucur pentru Budi şi Keşeru, m-aş fi bucurat şi pentru Andone dacă marca”, a declarat Contra, după România – Kazahstan 3-1. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Romania – Kazahstan 3-1. Contra vrea revanşa cu Danemarca

Noul selecţioner al României a afirmat că se simte ca acasă la Ploieşti, iar atmosfera dina ceastă seară a fost minunată. ”Vroiam să-l bag pe Stanciu, dar accidentarea lui Pintilii mi-a dat planurile peste cap şi am fost nevoit să-l introduc pe Hoban. M-am simţit ca acasă la Ploieşti, întotdeauana voi avea acest oraş în inimă. Dedicăm această victorie familiei ziaristului Vali Damian”, a precizat Contra.

Cosmin Contra a declarat după România – Kazahstan 3-1 că îşi doreşte victoria în meciul cu Danemarca ca o răzbunare la remiza din 2003, în urma căreia ”tricolorii” au ratat calificarea la Euro-2004: ”Îmi doresc să fie o răzbunare în Danemrca pentru că ştiu ce a însemnat acel egal din 2003, eram şi eu în anturajul naţionalei. Le-am transmis să avem agresivitate şi să stăm în terenul lor că jucăm cu Kazahstan. Ne gândim cu încredere la viitor dacă nu vom mai avea momente de relaxare. Benzar şi Chipciu nu vor putea juca în Danemarca, iar Grozav are o tăietură la tendonul lui Ahile. Vom încerca să repetăm evoluţia de astăzi”.

ADVERTISEMENT