Fotbal intern

Cum se motivează un “tricolor”: “Mă uit mereu la golurile mele!”

Alexandru Băluţă e unul dintre jucătorii convocaţi de Cosmin Contra pentru partida România - Kazahstan. Atacantul Craiovei, care traversează o formă excelentă în tricoul echipei sale de...
05.10.2017 | 12:56
Cum se motiveaza un tricolor Ma uit mereu la golurile mele

Alexandru Băluţă e unul dintre jucătorii convocaţi de Cosmin Contra pentru partida România – Kazahstan. Atacantul Craiovei, care traversează o formă excelentă în tricoul echipei sale de club, a reuşit să marcheze şi primul său gol pentru echipa naţională, în amicalul câştigat împotriva reprezentativei statului Chile, scor 3-2, ultima victorie a mandatului “Christoph Daum”.

Fotbalistul a dezvăluit cum se motivează înainte de partide. “Sincer să fiu, mă uit la ce meciuri sunt în ziua respectivă. Mă uit la golurile marcate de mine, pentru că acest lucru mă motivează foarte mult. Şi mă odihnesc, ca să fiu într-o formă foarte bună la ora meciului”, a fost declaraţia căpitanului celor de la Universitatea Craiova pentru prosport.ro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Băluţă, înainte de România – Kazahstan: “Vreau să mă transfer în Spania”

Băluţă a explicat şi ce a adus Devis Mangia la Universitatea Craiova. Fotbalistul spune că antrenorul italian e un fanatic al disciplinei: “Totul se bazează pe disciplină. Ţine foarte mult la acest lucru, cred că asta se vede şi în teren. Cu toţii respectăm ceea ce ne spune. Eu zic că de la meci la meci am arătat că sutem din ce în ce mai buni”.

“Sincer să fiu mi-ar plăcea să joc în Spania. Şi în Italia, mai ales că acum am un antrenor italian, de la care am învăţat destul de multe şi sunt sigur că o să mai am multe de învăţat. Chiar se vede un plus în teren”, a fost declaraţia lui Băluţă când a fost întrebat în ce campionat ar dori cel mai mult să se transfere.