Fotbal intern

România – Lituania 3-0 în Liga Națiunilor! Victorie clară a ”tricolorilor”. Video

17.11.2018 | 23:16
Romania  Lituania 30 in Liga Natiunilor Victorie clara a tricolorilor Video

România și Lituania s-au înfruntat în etapa a 5-a din grupa 4 a Diviziei C din Liga Națiunilor sâmbătă seara, de la ora 21:45, în direct la PRO TV. Cei care vor să urmărească acest meci cu streaming online o pot face pe FANATIK.RO. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL – România învinge fără probleme cu 3-0 reprezentativa Lituaniei și speră în continuare la primul loc în grupă.


Min.89 – Arvydas Novikovas a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.


Min. 72 – Nicolae Stanciu i-a lăsat locul în teren lui Alexandru Cicâldău.


Min. 68 – Ianis Hagi debutează în naționala României. El l-a înlocuit pe Claudiu Keșeru.


Min. 65 – Nicolae Stanciu a reușit un gol magnific. Fotbalistul de la Sparta Praga a transformat o lovitură liberă din apropierea colțului terenului.


Min. 65 – Ciprian Deac intră în locul lui Alexandru Chipciu.


Min. 47 – Claudiu Keșeru a dus scorul la 2-0. Atacantul de la Ludogoreț a reluat în poarta goală, după ce portarul lituanian a respins defectuos un șut al lui Stanciu.


Min 14. – Alexandru Maxim șutează din afara careului, dar mingea lovește bara.


Min. 7 – George Pușcaș deschide scorul cu un șut din interiorul careului după o pasă a lui Chipciu. Pentru tânărul atacant aflat la a treia selecție este primul gol la națională.


Min. 1 – Lituania ratează o ocazie mare prin Sirgedas, care a reluat cu capul peste poartă.


UPDATE, ora 21:45 / A început meciul România – Lituania


UPDATE, ora 21:16 / Deși aveau voie să deplaseze 50 de persoane la meciul fără spectatori cu România, lituanienii nu au venit decât 10.


UPDATE, ora 20:58 / Se știu echipele de start la meciul România – Lituania. Cosmin Contra a pregătit o surpriză mare aruncându-l titular pe George Pușcaș, informație anunțată de FANATIK.RO.


Partida se va juca la Ploiești, din nou fără fani în tribune, așa cum s-a întâmplat și la duelul cu Muntenegru, terminat la egalitate, scor 0-0. FRF a fost sancționată pentru incidentele de la meciul de pe Arena Națională cu Serbia.

România – Lituania Live Stream Online pe Pro TV

România nu s-a descurcat grozav la prima sa participare în Liga Națiunilor. Chiar dacă suntem neînvinși, avem o singură victorie în patru meciuri, și aceea obținută la ultima fază împotriva celui mai slab adversar din grupă, în turul cu Lituania. În rest, remize cu Muntenegru și Serbia de două ori. Meciul poate fi urmărit Live Stream Online de la ora 21:45. Transmisiunea este oferită de Pro TV.

România – Lituania e LIVE VIDEO și pe FANATIK.RO

Cosmin Contra a selecționat la acest joc mai mulți fotbaliști de la naționala de tineret, printre care Ianis Hagi și George Pușcaș. Va fi debutul lui Hagi Jr. la prima reprezentativă, acesta evoluând până acum doar la naționalele de juniori și tineret. Nu uita, meciul este transmis Live Video și pe FANATIK.RO

Contra a explicat că a luat această decizie din pricina absenței lui Constantin Budescu, fotbalistul antrenat de Marius Șumudică la Al Shabab, care este însă accidentat de mai mult timp. Rămâne de văzut dacă selecționerul va opta să-l titularizeze pe Hagi la prima sa convocare ori acesta va începe meciul ca rezervă.

România – Lituania. Calculele grupei

  • Dacă vom învinge atât Lituania, cât și Muntenegru vom încheia grupa cu 12 puncte. Însă tot nu vom câștiga grupa, atât timp cât Serbia își va câștiga la rândul să meciurile cu aceleași adversare. Avem nevoie ca sârbii să ia doar patru puncte din aceste dueluri. La egalitate de puncte, suntem avantajați de rezultatele din meciurile directe.
  • Dacă vom lua doar patru puncte din aceste ultime două jocuri, atunci șansele de calificare sunt minime. Avem nevoie ca remiza să fie cu Muntenegru, iar apoi Serbia să ia maximum două puncte din meciurile sale, cu condiția să nu piardă în fața celor din Muntenegru.
  • Cu trei puncte ne putem califica doar dacă victoria este cu Muntenegru, iar Serbia va pierde cu Lituania și va remiza cu Muntenegru, desigur, o situație puțin probabilă.
  • Nu putem termina grupa pe primul loc cu mai puțin de trei puncte.