Fotbal intern

România – Muntenegru 0-0. Start lamentabil pentru “tricolori” în Liga Naţiunilor

07.09.2018 | 23:18

De la ora 21:45, live stream pe PRO TV, România înfruntă Muntenegru în debutul naționalei lui Cosmin Contra în Nations League. Partida se vede online și pe FANATIK.ROVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

România – Muntenegru se vede live stream pe PRO TV

Min. 90+3: Finalul partidei.

Min. 78: Mugosa vede al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Mihai Bălaşa şi este eliminat.

Min. 73: Mihai Pintilii este înlocuit de Paul Anton.

Min. 68: Alexandru Mitriţă este schimbat de Constantin Budescu.

Min. 55: Mihai Bălaşa primeşte cartonaşul galben.

Min. 47: Keşeru reia dintr-o bucată la colţul scurt, însă portarul naţionalei din Muntenegru reţine.

Min. 46: A început partea a doua.

Min. 45: Pauză.

Min. 39: Mitriţă şutează puţin peste poartă.

Min. 38: Mugosa vede cartonaşul galben după un fault la Chipciu.

Min 31: Vlad Chiricheş nu mai poate continua partida, după ce s-a accidentat şi este schimbat cu Mihai Bălaşa.

Min. 21: Chircheş reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 15: Stanciu driblează doi adversari, apoi şutează la poartă. Mingea trece peste ţintă.

Min. 7: Chipciu şutează de la marginea careului, mingea trece peste poartă.

Min.1: A început partida.

Echipa de start a României: Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Săpunaru, Bancu – Pintilii, Stanciu – Chipciu, Maxim, Mitriţă – Keşeru


Echipa naţională a României inspectează gazonul înainte de startul partidei de pe “Ilie Oană”.

 

România – Muntenegru, ora 21:45

Tricolorii inspectează gazonul înaintea partidei România – Muntenegru, ora 21:45, în direct la Pro TVLIVE BLOG ? bit.ly/2MVXL1Z#HaiRomania ??

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Freitag, 7. September 2018

PRO TV transmite online la TV toate meciuri României din Liga Națiunilor, noua competiție fondată de UEFA pentru a le oferi naționalelor mici o șansă în plus de calificare la EURO 2020. Dacă dorești să urmărești partida tricolorilor cu streaming video pe internet, vei avea un link disponibil la ora meciului pe FANATIK.RO.

Naționala României își începe aventura în Liga Națiunilor cu un meci pe teren propriu împotriva celor din Muntenegru. Partida se joacă pe arena Ilie Oană din Ploiești, acolo unde gazonul nu se prezintă în condiții tocmai bune de joc. Chiar și așa, trebuie să câștigăm această partidă dacă vrem să ne gândim la primul loc în grupa 4 din Liga C. Pe lângă miza financiară – fiecare câștigătoare de grupă din această ligă valorică fiind recompensată de UEFA cu 750 de mii de euro – avem alte două mize importante. Primul loc ne va asigura prezența într-un play-off care ne poate duce la EURO 2020, fără a mai fi nevoie să câștigăm grupa din preliminariile clasice, iar apoi avem nevoie de prima poziție pentru moralul jucătorilor, zdruncinat serios după campania dezamăgitoare pentru CM 2018.

România – Muntenegru, online la TV – Liga Națiunilor

Vestea bună este că Muntenegru vine în România fără o mulțime de jucători importanți. Stevan Jovetic, Marko Vesovic, Marko Jankovic și Adam Marusic sunt cele mai importante nume care vor lipsi din tabăra muntenegreană. Ne-am duelat cu această națională anul trecut, în preliminariile pentru Mondialul din Rusia. Nu a ieșit prea bine pentru noi, după ce am remizat surprinzător pe teren propriu, scor 1-1, iar apoi am pierdut cu 0-1 la Podgorica. Totuși, privind ambele meciuri, putem acuza ghinionul, căci naționala din Muntenegru, chiar și cu toți jucătorii de bază disponibili, și-a arătat limitele. Există și o veste proastă pentru tricolori: partida se va disputa cu porțile închise.

În aceste condiții, amatorii de pariuri sportive pot găsi o cotă bună în victoria României, creditată la majoritatea caselor de pariuri online cu 1.70.

Peste trei zile e Serbia – România

Programul României în Liga Națiunilor nu este unul foarte avantajos pentru tricolori. Peste trei zile ne deplasăm la Belgrad pentru duelul cu Serbia, cea mai puternică națională din această grupă. O lună mai târziu vom avea o altă deplasare, în Lituania, pentru ca, din nou, la trei zile distanță, să întâlnim Serbia, de această dată acasă.  Vom încheia faza grupelor în luna noiembrie, cu un duel pe teren propriu cu Lituania și o deplasare în Muntenegru. Dacă vom câștiga grupa, ne vom califica într-un play-off programat să se dispute anul viitor și care ne poate duce direct la EURO 2020. Tot anul viitor vor începe și preliminariile clasice.

  • 7 septembrie: România – Muntenegru, Lituania – Serbia (ora 21:45)
  • 10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)
  • 11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)
  • 14 octombrie: Lituania – Muntenegru (21:45), România – Serbia (ora 16:00)
  • 17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45)
  • 20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)