Fotbal intern

VIDEO. România-Muntenegru 1-1! FANATIK.RO, singurul site de sport din România care a oferit CORECT echipa de start a tricolorilor!

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 4 septembrie, ORA 14:10 / FANATIK.RO, confirmat! Echipa de start oferită în exclusivitate de FANATIK încă de la ora 14:00, a fost...

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 4 septembrie, ORA 14:10 / FANATIK.RO, confirmat! Echipa de start oferită în exclusivitate de FANATIK încă de la ora 14:00, a fost confirmată de siteul oficial al FRF!

LIVE VIDEO VEZI MECIUL ONLINE AICI 

rom

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 4 septembrie, ORA 14:10 / FANATIK.RO a aflat echipa de start a României cu Muntenegru!

Pantilimon – Benzar, Moţi, Dr. Grigore, S. Filip – Săpunaru, Hoban – Bicfalvi, Stanciu, B. Stancu – Andone

Jucătorii din lotul lui Christoph Daum şi-au ales numerele pe care le vor purta la meciul cu Muntenegru. Selecţionerul echipei naţionale a României a decis să-i lase pe Vătăjelu şi Achim în tribună.

Iată numerele:

1. Costel Pantilimon

2. Alexandru Măţel

3. Steliano Filip

4. Cosmin Moţi

5. Ovidiu Hoban

6. Romario Benzar

7. Alexandru Chipciu

8. Adrian Popa

9. Florin Andone

10. Alexandru Maxim

11. Gabriel Torje

12. Cristian Bălgrădean

13. Claudiu Keşeru

14. Răzvan Marin

15. Valerică Găman

16. Silviu Lung

17. Eric Bicfalvi

18. Dorin Rotariu

19. Bogdan Stancu

20. Gabriel Enache

21. Dragoş Grigore

22. Cristian Săpunaru

23. Nicolae Stanciu.

Decizia lui Christoph Daum de a-l lăsa pe Vlad Achim în tribune a fost comentată şi de Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei.

“Să ştii că Steaua are meci miercuri şi să iei jucători la echipele naţionale fără să-i foloseşti nici o secundă, mai mult, singurul jucător din cei prezenţi din prima zi de convocare pe care-l trimiţi în tribună să aparţină Stelei, asta înseamnă orice, dar nu că ai respecta clubul care aduce în acest sezon multe milioane într-un fotbal bîntuit de insolvenţă şi faliment. Cu toate astea, ţinem pumnii strînşi echipei naţionale. Hai România!!!”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe un site de socializare.

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 4 septembrie, ORA 14:00 / Adidas a lansat un nou balon pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018, iar “tricolorii” lui Christoph Daum vor avea ocazia să testeze noul balon împotriva Muntenegrului, azi, de la ora 21:45.

Fanii apar în designul balonului care va fi folosit în campania de calificare pentru Mondialul din Rusia, iar “tricolorii” îşi vor aminti că au parte de susţinerea suporterilor.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ NOUL BALON PENTRU CM 2018

…………………….

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 4 septembrie, ORA 13:20 / “Tricolorii” lui Christoph Daum vor avea parte de o atmosferă incendiară pe “Cluj Arena”.

Suporterii echipei naţionale din Cluj au făcut cozi la casele de bilete şi au cumpărat toate tichetele care au fost scoase la vînzare. Astfel, nu mai puţin de 27.000 de fani îi vor susţine pe “tricolori” în primul meci disputat din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, cu Muntenegru, partidă care va avea loc azi, de la ora 21:45.

Iată cît au costat biletele pentru România-Muntenegru:

Peluze: 35 RON

Tribuna I: 150 RON

Tribuna II: 100 RON

Family Zone: 100 RON

VIP Etaj 3: 500 RON

VIP Etaj 4: 400 RON

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 4 septembrie, ORA 12:30 / Debutul lui Christoph Daum pe banca tehnică a naţionalei României va avea loc la meciul disputat de “tricolori” contra selecţionatei Muntenegrului, azi, de la ora 2145, pe “Cluj Arena”.

“Tricolorii” întîmpină o singură problemă înaintea meciului din această seară. Suprafaţa de joc nu se va prezenta foarte bine la ora de start a partidei, iar Christoph Daum a vrut să vadă starea gazonului în ziua meciului. Astfel, duminică dimineaţă, selecţionerul neamţ şi-a dus elevii să inspecteze gazonul pe care se va juca diseară, iar jucătorii nu au rămas cu o impresie foarte bună, toate acestea după ce au vătut starea proastă a terenului.

După ce jucătorii au inspectat cîteva minute terenul de pe “Cluj Arena”, selecţionerul Christoph Daum şi-a reunit lotul la mijlocul terneului pentru o  şedinţă scurtă. Neamţul a ţinut să le transmită jucătorilor cum trebuie să protejeze balonul pe un astfel de gazon, dar şi cum să scape de un adversar în astfel de condiţii.

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 3 septembrie, ORA 20:50 / Christoph Daum este tentat să alinieze o formulă ofensivă la patrida cu Muntenegru. Astfel, la ultimul antrenament al zilei, selecţionerul echipei naţionale a testat un sistem de joc 4-2-3-1, însă a gîndit 2 formule, urmînd a alege una din ele.

Varianta 1: Rotariu, titular!?

Pantilimon – Sapunaru, Moţi, Grigore, Filip – Stanciu, Hoban – Chipciu, Rotariu, Andone – Keşeru.

Neamţul este încîntat de dinamovistul Rotariu şi doreşte să-l titularizeze. Însă atunci ar fi Stanciu cel sacrificat, pe postul de mijlocaş defensiv, acolo unde România suferă momentan, după accidentarea lui Pintilii.

Varianta 2: Săpunaru la închidere

A doua variantă pe care Daum o ia în calcul este cea a folosirii lui Săpunaru pe postul de mijlocaş central, urmînd ca Măţel să îi ia locul pe dreapta, iar Stanciu să fie avansat în linia ofensivă.

Decizia finală va fi luată de tehnicianul neamţ în ziua meciului!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 3 septembrie, ORA 16:35 / Clubul Napoli a oferit un comunicat oficial în care anunţă că Vlad Chiricheş va fi indisponibil, 3-4 săptămîni. Italienii susţin că fundaşul şi-a pierdut cunoştinţa:

“Internaţionalul român a susţinut un examen neurologic, care a confirmat că nu are probleme neurologice, după ce s-a lovit de un coechipier, cu două zile în urmă, fapt care a dus la pierderea cunoştinţei.

În ceea ce priveşte problema de la genunchiul stîng, în urma antroscopiei, fundaşul suferă o mică leziune la meniscul medial. Intervenţia a durat 20 de minute şi a avut succes. Astfel, Vlad ar trebui să revină la antrenamente în 3-4 săptămâni”, scrie site-ul lui Napoli.

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 3 septembrie, ORA 14:30 / Vlad Chiricheş a plecat din cantonamentul echipei naţionale după o accidentare. Diagnosticul nu e unul grav, dar fundaşul ratează meciul cu Muntenegru. 

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. Conform FRF.ro, fundaşul suferă o mică leziune la meniscul medial, iar perioada de recuperare va fi scurtă, deşi nu a fost făcută publică.

“Medicii echipei naţionale a României au decis că Vlad Chiricheş nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul cu Muntenegru. În aceste condiţii, stoperul de 26 de ani se va întoarce la echipa de club pentru recuperare”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federaţiei.


ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, ORA 14:47 / Observatorul UEFA a inspectat terenul de pe Cluj Arena şi a depistat unele porţiuni fără iarbă. Organizatorii meciului lucrează la teren pentru a-l aduce în condiţii optime duminică.

Astfel, observatorul a cerut ca terenul să nu fie folosit pînă la ora meciului (vezi detalii).

––––––––––––––––––––––

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, ORA 12:16 / Englezul Anthony Taylor va arbitra meciul de debut al României în preliminariile CM 2018, România-Muntenegru. Taylor, în vîrstă de 37 de ani, arbitru FIFA din anul 2013, va fi ajutat de asistenţii Stuart Burt şi Stephen Child şi de arbitrul de rezervă Andre Marriner.

Arbitrul englez a arbitrat doar două meciuri din preliminariile unui turneu final de seniori: Macedonia – Belarus, scor 1-2 şi Cipru – Bosnia-Herţegovina, scor 2-3, în calificările pentru Euro-2016.

O singură dată o echipă românească a fost arbitrată de Taylor. Se întîmpla în sezonul 2014-2015 la meciul din Liga Europa: Petrolul-Viktoria Plzen 1-1.


ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, ORA 12:16Christoph Daum are mari emoţii cu jucătorii înaintea partidei cu Muntenegru. Claudiu Keşeru nu a terminat antrenamentul de marţi dimineaţă şi s-a dus înaintea colegilor la vestiare. Staff-ul medical face tot posibilul să-l recupereze pe atacant pînă la partida programată duminică, de la ora 21:45.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 30 august, ORA 09:52În locul lui Alin Toşca, selecţionerul Christoph Daum a decis să-l cheme la lot pe Bogdan Vătăjelu. Fundaşul formaţiei CS U Craiova se va prezenta la Mogoşoaia în cursul zilei de marţi.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, ORA 23:00. Christoph Daum a susţinut primul antrenament al său de cînd a preluat naţionala României. Noul selecţioner l-a trimis acasă pe stelistul Alin Toşca. Motivul? Fundaşul s-a accidentat. În locul său n-a fost chemat nici un jucător.

România va juca pe 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, primul meci din campania de calificare pentru Cupa Mondială din 2018, împotriva Muntenegrului.

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, ora 17:52 / Ciprian Tătăruşanu va absenta o săptămînă de pe gazon după accidentarea din meciul Fiorentina-Chievo, 1-0. Doctorii i-au interzis să se antreneze în această săptămînă după comoţia suferită în meciul din Serie A.

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. După ce a fost lovit involuntar de Meggiorini, Tătă a ajuns la spital, unde a făcut o serie de teste, în urma cărora s-a descoperit că a suferit un traumatism cranian cu o comoţie cerebrală.

Cel mai probabil, Ciprian Tătăruşanu va fi apt de joc pentru meciul din etapa viitoare pe care Fiorentina îl va disputa în deplasare cu Genoa pe 11 septembrie.


ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, ORA 11:17 / Ciprian Tătăruşanu nu va putea onora convocarea pentru partida cu Muntenegru şi a fost înlocuit Cristi Bălgrădean, portarul Concordiei Chiajna.

Selecţionerul Christoph Daum a luat această decizie surprinzătoare după ce a aflat că Steaua nu ar avea portari pentru meciul cu Iaşi din Liga 1 prin convocarea lui Niţă la prima reprezentativă, Cojocaru fiind, la rîndu-i, selecţionat la Under 21.

Dacă Daum îl chema pe Niţă să fie cel de-al treilea portar din lot, după Costel Pantilimon şi Silviu Lung jr, Steaua ar fi rămas doar cu Ionuţ Poiană, un portar în vîrstă de 18 ani. 

–––––––––––––––––––––––––––––

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, 29 august, 09:42 / Ciprian Tătăruşanu nu va lua parte la partida cu Muntenegru. Medicii i-au interzis portarului să zboare cu avionul după traumatismul cranian suferit la meciul cu Chievo. Internaţionalul român va fi nevoit să ia o pauză de cinci zile, perioadă în care nu are voie să facă absolut nimic. În aceste condiţii, Daum se va baza pe Pantilimon şi Lung Jr. pentru prima partidă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ROMANIA-MUNTENEGRU LIVE VIDEO PRELIMINARII CM 2018. UPDATE, ORA 23:25. Ciprian Tătăruşanu s-a accidentat la meciul cu Chievo, cîştigat de Fiorentina cu scorul de 1-0. Portarul în vîrstă de 30 de ani s-a ciocnit violent de un adversar în minutul 30. A primit îngrijiri medicale, însă 10 minute mai tîrziu a fost schimbat întrucît avea ameţeli. Verdictul medicilor Fiorentinei va fi dat luni dimineaţa. Este posibil ca Tătăruşanu să rateze meciul cu Muntenegru, programat pe 4 septembrie.