Fotbal intern

România – Norvegia în imagini! Cele mai tari momente de la meciul de pe Arena Națională. FOTO

15.10.2019 | 22:58
Romania  Norvegia in imagini Cele mai tari momente de la meciul de pe Arena Nationala FOTO
ADVERTISEMENT

România și Norvegia își dispută, pe Arena Națională din București, una dintre ultimele șanse de a mai prinde un loc direct la turneul final al Europeanului din 2020. La pauză, cele două echipe au intrat la egalitate, scor 0-0. Primul act nu a fost lipsit de momente tensionate, ambele combatante fiind aproape de deschiderea scorului.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,20 este cota pentru “2” la meciul Cipru – Scoția. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

România – Norvegia în imagini! Cele mai tari momente de la meciul de pe Arena Națională

Nordicii au început mai bine meciul de pe Arena Națională, iar îngerul păzitor al tricolorilor din meciul cu Spania, Ciprian Tărărușanu, a avut o intervenție excelentă în minutul 11 la șutul vedetei Norvegiei, Martin Odegaard. Următoarea fază care a atras atenția s-a petrecut în minutul 34, atunci când George Pușcaș a cerut un penalty, după o fază la care a forțat în careul advers.

Repriza s-a încheiat cu o acțiune individuală marca Alexandru Mitriță. Mijlocașul lui New York City FC a luat o fază pe cont propriu, a ajuns în marginea careului și a tras superb, însă portarul Norvegiei și al Herthei Berlin, Jarstein, a avut o intervenție excelentă.

ADVERTISEMENT
România - Norvegia în imagini! Cele mai tari momente de la meciul de pe Arena Națională
România – Norvegia în imagini! Cele mai tari momente de la meciul de pe Arena Națională. Sursa foto: sportpictures.eu

Publicul prezent pe Arena Națională, cei 29.854 de copii și însoțitori, a fost la înălțime, oferind o susținere excelentă pentru elevii lui Cosmin Contra, iar imaginile dovedesc acest lucru.