Fotbal intern

Cine transmite la TV România – Norvegia în preliminariile Euro 2020

15.10.2019 | 14:21
Cine transmite la TV Romania  Norvegia in preliminariile Euro 2020
ADVERTISEMENT

Meciul România .- Norvegia are loc marţi, 15 octombrie, cu începere de la ora 21:45 pe Arena Naţională din Bucureşti şi contează în preliminariile EURO 2020 grupa F. Partida va fi transmisă în exclusivitate de către postul PRO TV, cel care a cumpărat drepturile de difuzare ale meciurilor echipelor naţionale, acelaşi post oferind în direct şi întâlnirile tricolorilor mici din preliminariile CE 2021.

România – Norvegia se transmite pe PRO TV

Partida cu Norvegia este una crucială pentru echipa pregătită de Cosmin Contra şi va beneficia de un cadrul cu totul special, deşi iniţial UEFA pedepsise FRF cu disputarea unui joc fără spectatori, urmare a incidentelor verbale provocate de aşa zişii suporteri din grupul Uniţi sub tricolor la meciul cu Spania. Prin urmare, spectatorii adulţi nu au voie în tribune, dar UEFA permite prezenţa minorilor până în 14 ani, evident având însoţitori adulţi de grup şi astfel în tribune la ora jocului vor fi 30.000 de copii şi însoţitorii lor!

ADVERTISEMENT

Este o situație care plasează deja acest meci în Guiness Book pentru această prezență masivă a prichindeilor la meci, numărul de 30.000 reprezentând un record de afluență de asemenea categorie de vârstă, dar care l-a deranjat destul de mult pe selecționerul norvegienilor, suedezul Lars Lagerback, care ar fi preferat ca elevii lui să joace pe un stadion gol, fără nici un fel de public.

România – Norvegia la PRO TV. Ambele echipe au mare nevoie de cele 3 puncte

Care sunt variantele tricolorilor la meciul cu Norvegia

Jocul este foarte important pentru ambele reprezentative. Cu o victorie România s-ar descotorosi de pericolul viking și ar rămâne să dea examenul decisiv cu Suedia, în noiembrie, la București. În plus, ar fi sigură de locul 3, ceea ce ar însemna o șansă în plus de calificare, pentru că dacă va termina pe 3 și Macedonia de Nord, Slovenia, Armenia și Kosovo nu vor obține calificarea directă, vom intra la primăvară în barajul echipelor ce vin din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT
România – Norvegia la PRO TV. Tătărușanu a avut mult de lucru la Oslo. Sperăm să nu fie cazul și acum

Egalul nu ar fi nici rău, nici bun, ar menține actuala situație până la următoarea etapă, când va trebui să bătem Suedia acasă obligatoriu, dar cu condiția ca scandinavii să nu fi învins Spania acasă în seara în care noi am jucat cu Norvegia (trebuie egal sau succes iberic). Despre înfrângere nu mai are rost să vorbim, șansele scăzând dramatic în acest caz.