Albacher

“O să vedeţi, Cosmin Contra o să facă schimbări, o să aducă mulţi tineri”

Adrian Mutu, oficialul FRF, a vorbit la finalul partidei România - Olanda 0-3, de pe Arena Naţională.
14.11.2017 | 23:50

Mutu a spus că Olanda a câştigat pe merit meciul de pe cel mai mare stadion al ţării şia  anunţat reconstrucţia la nivelul lotului României pentru Liga Naţiunilor:

“Victorie clara, la scor, dar nu e realitatea din teren. Olanda a jucat mai bine, a fost mai bună, dar diferenţa e prea mare. E un punct de la care trebuie să pornim. E un duş rece, trebuia să vina şi pentru Contra. Ştim ce trebuie să construim, a avut curaj să schimbe lotul, să aducă jucători, nu cred că a făcut nimeni atâtea schimbări, nu dau nume, nu vreau polemică. Cred că suntem pe un drum bun, viitorul sună bine şi o să vedeţi că o să fie.

“Cosmin o să facă schimbări!”

România nu e Olanda, nu e Italia, nu e Franţa, România e undeva la un nivel mediu, noi încercăm să facem reconstrucţie cu cât mai multi tineri, încercăm să dăm României acea mentalitate şi acea ambiţie de a juca sub tricolor, e un proces prin care trecem. Cred că acum ne dăm seama cât mai avem de muncit. O să vedeţi, Cosmin o să facă schimbări mari, o să aducă mulţi tineri, e un proces necesar pentru fotbalul românesc.

Avem nevoie de o echipă, pentru a o construi trebuie să vedem la ce nivel suntem. Probabil, Turcia e sub noi, aţi văzut ca au pierdut şi cu Albania, nu ăla a fost meciul care ne spune unde suntem, asta e”, a spus Mutu la finalul partidei.

Vezi aici toate fazele din partida România – Olanda 0-3

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ALBACHER
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri