ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Contra, primul eşec: “M-am lămurit! Vedeţi data viitoare cine mai vine”

România - Olanda 0-3, iar Cosmin Contra a suferit primul eşec ca selecţioner al naţionalei. A recunoscut că sunt unii jucători pe care nu va mai conta pe viitor.
Autor: Gabriel Esanu | 14.11.2017 | 23:20
Contra, primul eşec:

“Nu a fost o seară fericită, am făcut greşeli foarte mari în repriza a doua. Au avut trei ocazii, au dat trei goluri. Noi am avut şanse, dar nu le-am concretizat. Am vrut să văd mai mulţi jucători, să îmi fac o părere. Să văd pe cine mă bazez la Liga Naţiunilor” 

ADVERTISEMENT

“Olanda rămâne o echipă redutabilă, cu jucători la echipe de top, ca Depay, Babel, Blind… În multe momente am jucat de la egal la egal, dar unele erori ne-au dat calculele peste cap. I-am lăsat să centreze prea uşor. Jucătorii sunt supăraţi, îşi doresc să câştige fiecare meci. Atitudinea lor s-a schimbat. Vor să ofere bucurii suporterilor”.

România – Olanda 0-3. Contra schimbă selecţia în primăvară

ADVERTISEMENT

“În martie voi aduce şi jucători tineri şi din cei care nu au jucat în aceste două partide. Văd bine naţionala, chiar dacă azi am pierdut. Diferenţa nu a fost aşa mare. Suntem pe drumul cel bun”, a declarat Cosmin Contra la Sport X. 

România a cedat partida de pe Arena Naţională în faţa Olandei, scor 0-3. Golurile batavilor au fost marcate de Depay, Babel şi de Jong.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!