Fotbal intern

Interes ridicat pentru amicalul România-Olanda. Câte bilete s-au vândut

Meciul amical România - Olanda va avea loc marţi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe "Arena Naţională", iar "tricolorii" lui Cosmin Contra se vor bucura de susţinerea spectatorilor.
13.11.2017 | 11:21
Interes ridicat pentru amicalul RomaniaOlanda Cate bilete sau vandut
ADVERTISEMENT

După ce România a învins Turcia, scor 2-0, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, “tricolorii” se pregătesc pentru meciul amical contra Olandei, care va avea loc pe “Arena Naţională”, iar interesul pentru partida de verificare care va avea loc pe 14 noiembrie este peste aşteptările oficialilor FRF (Federaţiei Române de Fotbal).

Suporterii echipei naţionale a României au prins curaj după victoria “tricolorilor” în faţa Turciei lui Mircea Lucescu, iar nu mai puţin de 18.000 de bilete au fost vândute pentru partida de verificare contra Olandei, de pe “Arena Naţională”, anunţă o televiziune de sport, cu o zi înaintea meciului.

ADVERTISEMENT

Se deschide şi inelul III pentru România – Olanda?

Federaţia Română de Fotbal a scos la vânzare 26.000 de tichete pentru meciul amical România – Olanda, dar oficialii FRF se gândesc la posibilitatea de a deschide şi cel de-al treilea inel al “Arenei Naţionale”, după ce au fost achiuiţionate 18.000 de bilete până în acest moment. 

România a jucat ultima oară pe “Arena Naţională” la începutul lunii septembrie, atunci când “tricolorii” s-au impus în faţa naţionalei Armeniei, scor 1-0, iar 27.000 de spectatori au fost pe cel mai mare stadion din România. Amicalul România – Olanda va fi primul meci al lui Cosmin Contra pe “Arena Naţională” din postura de selecţioner. 

ADVERTISEMENT

Iată preţurile biletelor pentru amicalul România – Olanda:

Peluza 1 şi 2 – Inel 1 şi 2  – 30 lei

Tribuna 2 – Inel 1 – 80 lei

Tribuna 1 şi 2 – Inel 2 – 60 lei

Vip 2 – 350 lei

Vip 1 – 550 lei

România – Olanda, marţi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: