Contra, încrezător înainte de România-Olanda. Ce schimbări pregăteşte

Iuliana Spirache   
în Cele mai citite
13/11/2017, 10:09
Contra, încrezător înainte de România-Olanda. Ce schimbări pregăteşte

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, speră ca jucătorii care vor evolua în meciul amical România – Olanda, de marţi, să aibă aceeaşi atitudine ca şi în partida câştigată în faţa Turciei, scor 2-0, care a avut loc pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca.

Deşi selecţionata Olandei a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018 şi trece prin momente dificile, selecţionerul echipei naţionale a României suţine că olandezii au o generaţie bună, dar este încrezător că elevii săi vor reuşi să obţină un rezultat bun pe “Arena Naţională”.

Ce zice Cosmin Contra despre România – Olanda

Avem doar o victorie în istoria meciurilor cu Olanda, e foarte puţin. A fost o echipă puternică şi încă este o echipă puternică, în ciuda faptului că traversează o perioadă mai dificilă, după ce a ratat aceste calificări la turneele finale. Olanda are o generaţie bună, dar sperăm să obţinem un rezultat bun. 

Indiferent de ce schimbări o să fac în echipă, sunt sigur că băieţii care vor intra vor avea aceeaşi atitudine bună, vor pune în aplicare ideile tactice pe care le-am pregătit în aceste zile şi sunt sigur că vom face un meci bun” , a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă.

România – Olanda, marţi, 14 noiembrie, ora 21:00, într-un meci amical care va avea loc pe “Arena Naţională”

Închide ×