Atmosferă frumoasă, final KO! Fanii, trişti, au plecat în minutul 80!

live atmosfera, romania-olanda, LIVE STREAM, LIVE VIDEO, amical

România a pierdut fără drept de apel ultimul amical al anului, împotriva Olandei, scor 0-3. Fanii au plecat dezamăgiţi de pe Arena Naţională, stadionul golindu-se după minutul 80.

UPDATE, ora 22:50 / România pierde cu 0-3 ultimul meci al anului şi fanii au plecat cu un gust amar de la stadion. Suporterii au părăsit arena încă din minutul 80, la fluierul final fiind aproximativ 12.000 din cei 25.000 de fani prezenţi. Un final urât de 2017 pentru "tricolori", an în care am mai ratat o calificare la CM. 

UPDATE, ora 22:39 / Fanii au început să plece în număr mare de la Arena Naţională după golul de 0-3, marcat de De Jong. Câteva mii de oameni s-au îndreptat spre ieşire. 

UPDATE, ora 22:24 / Stadionul a izbucnit în urale când a intrat pe teren Denis Alibec. Atacantul Stelei l-a înlocuit pe Bicfalvi 

UPDATE, ora 22:15 / În repriza a doua, fanii au început să scandeze şi au aruncat cu petarde în teren, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor. Suporterii au avut şi câteva bannere afişate

UPDATE, ora 21:53 / În pauză, mai mulţi tricolori sunt la încălzire. De asemenea, unul dintre sponsorii naţionalei a făcut un concurs pentru fani. 

UPDATE, ora 21:45 / În tribune sunt şi fani olteni care nu sunt alături de proiectul CS U Craiova. Ei nu consideră că CS U este continuatoarea "Ştiinţei" 

UPDATE, ora 21:30 / Suporterii români susţin mai multe campanii umanitare. Fanii au afişat mai multe bannere în care îşi exprimă solidaritatea de fanul dinamovist Cucu. Un alt banner a fost afişat pentru campania "Magic home", care vine în ajutorul părinţilor care au copii bolnavi de cancer. 

UPDATE, ora 21:22 / Fanii români îşi încurajează favoriţii. În ciuda frigului de afară, fanii căntă şi se bucură de spectacol. Atmofera e una relaxată, ca de final de an 

UPDATE, ora 21:11 / Aproximativ 20 de fani olandezi sunt pe Arena Naţională 

UPDATE, ora 20:54 / Cele două echipe intră pe teren şi se intonează imnurile. În tribune sunt aproxmativ 25.000 de fani. Chiricheş a ajuns la 50 de selecţii în echipa naţională. Selecţionerul Contra i-a îmânat un tricou cu numărul 50. Astăzi, Chiricheş împlineşte 28 de ani. 

UPDATE, ora 20:44 / Organizatorii au preluat ideea de "kiss cam" de la americani. Ideea a stârnit râsete în tribune. Unii au fost mai timizi, dar alţii şi-au luat inima în dinţi şi au sărutat partenerul. 

UPDATE, ora 20:29 / Până acum, aproximativ 20 de fani batavi sunt pe Arenă. Stadionul începe să se populeze. Tricolorii sunt la încălzire

UPDATE, ora 20:22 / La casele de bilete sunt câteva zeci de fani. Suporterii vin spre stadion. Sunt anunţaţi aproximativ 25.000 de fani pentru această confruntare. 

UPDATE, ora 20:19 / Cu 40 de minute înainte de meci, sunt aproximativ 3000 de fani români pe Arena Naţională 


România a câştigat cu 2-0 la Cluj în urmă cu câteva zile şi tricolorii lui Cosmin Contra au un moral beton înainte de confruntarea împotriva "batavilor". Contra va trimite în teren un "prim 11" complet diferit faţă de cel de la Cluj împotriva Turciei cu jucători precum Florin Tănase, Ţucudean sau Alex Chipciu printre titulari.

Ciprian Tătăruşanu a acuzat dureri şi sunt şanse mici să fie folosit împotriva Olandei. Interesul pentru această confruntare a fost unul destul de crescut printre fanii tricolori, fiind vândute aproximativ 23.000 de tichete pentru această confruntare cu câteva ore înaintea meciului. 

România - Olanda LIVE atmosfera. Preţuri la bilete între 30 şi 550 de lei 

România - Olanda LIVE atmosfera. FRF se gândeşte serios să deschidă şi cel de-al treilea inel al Arenei Naţionale pentru confruntarea cu Olanda. Va fi ultimul meci al lui Dick Advocaat pe banca tehnică a olandezilor, iar dacă va câştiga azi, va deveni selecţionerul cu cele mai multe victorii la cârma naţionalei. 

România - Olanda LIVE atmosfera. România a jucat ultima oară pe Arena Naţională la începutul lunii septembrie. Atunci, tricolorii conduşi de Christoph Daum au trecut cu 1-0 de Armenia. Atunci, au fost în tribune aproximativ 27.000 de fani. Biletele la confruntarea România - Olanda au costat între 30 şi 550 de lei. 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
17:15Telekom Sport 1
La Liga Real Madrid - Deportivo
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074