Sport

România – Olanda Live Stream EHF EURO TV. Vezi finala mică online și gratuit!

16.12.2018 | 14:20
Romania  Olanda Live Stream EHF EURO TV Vezi finala mica online si gratuit

Duminică, 16 decembrie, de la ora 15:00 se va juca meciul România – Olanda, în impozanta sală de 15.000 de locuri Accor Hotels Arena din zona Bercy a Parisului, meciul pentru locul 3 la turneul final al CE 2018. Meciul nu este transmis doar de TVR 1, ci și de site-ul oficial al Federației Europene de Handbal (EHF TV). Ce-i drept, nu poți vedea meciul României, dacă te aflii pe teritoriul țării nostre. În schimb, cu un mic VPN gratuit, poți vedea la calitate HD 1080 meciul România – Ungaria. Mai jos îți vom explica toți pașii necesari pentru a vedea online handbal feminin de la Euro 2018.

Partida România – Olanda, finala mică a CE 2018, se joacă duminică, 16 decembrie, de la ora 15.00 şi este transmisă în direct de TVR pe programele TVR HD şi TVR 1, postul naţional difuzând doar meciurile României de la acest turneu final. Puteţi totodată să accesaţi site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Live Stream EHF Euro TV: România – Olanda

România revine aşadar în lupta pentru medalii la o competiţie majoră interţări a handbalului feminin după bronzul câştigat în 2015 la turneul final al CM în finala mică împotriva Poloniei. Fetele pregătite de selecţionerul spaniol Martin Ambros au în faţă un adversar greu, care are deja avantajul moral al succesului din meciul direct jucat în prima rundă a grupei principale B. Atunci, după o repriză echilibrată, tricolorele au pierdut pasul cu reprezentativa condusă magistral de ani de zile de daneza Helle Thomsen şi au pierdut cu 29-24.

Există două similitudini între cele două echipe care se vor lupta pentru treapta a treia la turneul final al CE din Franţa 2018. Prima este că ambele au pierdut în semifinală la 6 goluri, în faţa Rusiei fetele noastre şi a Franţei olandezele, după ce la pauză ambele naţionale erau doar la o lungime în urma adversarelor. A doua, că joacă fără vedetele lor, Cristina Neagu, respectiv Nycke Groot, accidentate în meciul cu Ungaria şi respectiv chiar la începutul partidei cu România din grupa principală B.

Cum vezi online meciul România – Olanda la EHF TV

Acceseașă LINK-ul și accesază site-ul oficial EHFTV.COM și Vezi AICI meciul România – Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin. Trebuie să ai neapărat un VPN activat. O poți face simplu și ușor din extensiile Google Chrome. AICI îl ai pe cel mai ușor de folosit HOLA VPN. După ce reușești să instalezi VPN-ul, dă un refresh la pagina oficială a Federației Europene de Handbal și bucură-te de o calitate HD 1080 a transmisiunii VIDEO. Spre deosebire de streamul oferit pe www.tvrplus.ro, acesta de la EHF TV nu se întrerupe niciodată și nici nu emite vreo secundă de reclamă.

Jucăm pentru medaliile de bronz cu naţionala care ne-a ajutat să intrăm în semifinalele CE 2018. Olanda a învins Germania cu 27-21 în ultimul meci din grupa principală B şi cu acest rezultat a permis fetelor noastre, deşi învinse de Ungaria, în ultimul meci, cu 31-29, să termine grupa pe locul 2 şi astfel să intre în careul pentru medalii al Campionatului European.

Cheia jocului va fi blocarea tunarului Olandei, Lois Abbingh

Succesul reuşit de olandeze în grupa principală B în faţa noastră a fost primul al Olandei, dar unul foarte important, pentru că a contribuit decisiv la câştigarea grupei. Până la acel meci, în puţinele meciuri în care s-au aflat faţă în faţă, România reuşise două victorii şi un alt meci se terminase egal, toate însă fiind jocuri amicale. La primul examen oficial Olanda ne-a pus la respect şi este şi acum favorită la câştigarea medaliilor de bronz.

România - Olanda finala mică a CE handbal feminin. Trebuie găsită soluţia pentru anihilarea golgeterei Olandei Lois Abbingh
România – Olanda finala mică a CE handbal feminin. Trebuie găsită soluţia pentru anihilarea golgeterei Olandei

Este de aşteptat ca măcar în acest al doilea meci la acest turneu final de CE selecţionerul Martin Ambros să găsească o soluţie prin care să fie anihilată principala gură de foc a Olandei, fosta jucătoare de la Baia Mare, Lois Abbingh, care acum joacă la Rostov pe Don, adică la clubul unde îl are antrenor pe Martin Ambros! În primul meci Lois Abbingh a fost de neoprit, a marcat de la 9 metri mai multe goluri, dar acum fetele o cunosc bine şi trebuie să o blocheze.

Tags: