Fotbal intern

Video România – Olanda 0-3. “Ăia în criză” ne-au pus în fund!

România - Olanda a fost ultimul meci amical pe care naţionala lui Cosmin Contra îl va disputa în 2017 şi a reprezentat primul eşec al noului selecţioner. Olanda, echipa "în criză" care a ratat ultimele două turnee finale, a câştigat la scor, meciul decizându-se în primul sfert de oră din partea secundă.
14.11.2017 | 17:30
Video Romania  Olanda 03 Aia in criza neau pus in fund
ADVERTISEMENT

UPDATE. Schimbare de ultimă oră în primul 11. Bălaşa s-a accidentat la încălzire, intră Hanca din primul minut.

Vezi VIDEO aici


Cosmin Contra va trimite în teren o echipă total diferită faţă de partitura de la Cluj, de la meciul cu Turcia.

ADVERTISEMENT

Echipa de start :

Pantilimon – Bălaşa, Chiricheş, Moţi, Ganea – Chipciu, Bicfalvi, Hoban, Fl. Tănase – Budescu – Ţucudean

ROMANIA – OLANDA LIVE STREAM.  Meciul amical România – Olanda va avea loc azi, de la ora 21:00, pe “Arena Naţională”, în Bucureşti, iar accidentările îi dau bătăi de cap lui Cosmin Contra. După ce Cristi Săpunaru a părăsit cantonamentul “tricolorilor” de la Mogoşoaia – vezi detalii, iar Ciprian Tătăruşanu a acuzat dureri, “Guriţă” se gândeşte să facă mai multe schimbări faţă de duelul cu Turcia. 

ADVERTISEMENT

ROMANIA – OLANDA LIVE STREAM. Astfel, după ce Cristi Săpunaru şi Ciprian Tătăruşanu s-au accidentat, Răzvan Marin a ales să joace în Ţara Galilor cu naţionala U21, iar Lobonţ este ieşit din schemă, Cosmin Contra se poate baza pe 25 de jucători. La antrenamentul oficial susţinut cu o zi înaintea meciului România – Olanda, “Guriţă” a încercat mai multe formule, iar Pantilimon ar fi favoritul postului de portar, deşi Florin Niţă a debutat în tricoul naţionalei în meciul cu Turcia. 

ROMANIA – OLANDA LIVE STREAM. Budescu şi-a câştigat postul de titular

ROMANIA – OLANDA LIVE STREAM. Totodată, Mihai Bălaşa a rămas prima opţiune pentru înlocuirea lui Cristi Săpunaru, iar pe banda stângă a apărării ar putea apărea Cristi Ganea. Cuplul Bicfalvi – Hoban este favorit să apară în locul lui Stanciu şi Pintilii, cei doi care au fost titulari în amicalul cu Turcia, de la Cluj. Constantin Budescu şi-a câştigat postul de titular şi la echipa naţională a României, iar locul său în spatele atacantului este asigurat. Alături de mijlocaşul de la FCSB ar putea să apară  Torje şi Chipciu.

ADVERTISEMENT

ROMANIA – OLANDA LIVE STREAM. Ţucudean, favorit în faţa lui Alibec şi Keşeru

ROMANIA – OLANDA LIVE STREAM. Cea mai mare surpriză a lui Cosmin Contra pentru amicalul România – Olanda ar putea să apară în atac, acolo unde, ieri, selecţionerul echipei naţionale a României l-a folosit foarte mult pe vârful lui FC Viitorul Constanţa, George Ţucudean. Pe lista jucătorilor care ar putea să atace Olanda mai apare Keşeru şi Alibec, deoarece Florin Andone are probleme musculare.

Echipele probabile pentru România – Olanda:

România: Pantilimon  – Bălaşa, Chiricheş, Grigore, Ganea – Hoban, Bicfalvi – Torje, Budescu, Chipciu – Ţucudean

ADVERTISEMENT

Rezerve: Niţă, Moţi, Toşca, Bancu, Pintilii, Stanciu, Tănase, Andone, Alibec, Keşeru

Olanda: Cillessen – Veltman, Van Dijk, De Ligt, Ake – Propper, Blind, Strootman – Berghuis, Babel, Depay

Rezerve: Zoet, Fosu-Mensah, Sneijder, Wijnaldum, Vilhena, Van Ginkel, Van de Beek, L. de Jong, Promes

“Cu Olanda vreau să văd la joc cât mai mulţi dintre jucătorii pe care i-am convocat, dar trebuie să ţin cont de forma sportivă, dar şi de ce au arătat pe teren” – Cosmin Contra

România – Olanda, azi, ora 21:00, într-un meci amical care va avea loc pe “Arena Naţională”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: