Cele mai citite

Restricţii de trafic pentru meciul România – Olanda

Traficul rutier va fi restricţionat în cursul zilei de azi, în zona "Arenei Naţionale", pentru meciul amical România - Olanda.
14.11.2017 | 07:57
Restricţii de trafic pentru meciul România - Olanda

Meciul amical România – Olanda va avea loc azi, de la ora 21:00, pe “Arena Naţională”, iar Brigada Rutieră a anunţat că traficul va fi restricţionat în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, începând cu ora 10:00, gradual, până la finalul partidei, pe prima bandă a străzii Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Maior Coravu şi între Bd. Basarabia şi Str. Maior Coravu, pe Str. Maior Coravu, pe Str. Tony Bulandra şi pe Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în “Arena Naţională”.

Mai mult, vor exista restricţii şi pe Str. Sg, Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion, începând cu ora 17:00, până după închiderea jocului şi pe Bd. Basarabia, pe sensul de circulaţie dinspre intersecţia cu Bd. Chişinău, spre Piaţa Hurmuzachi, îmcepând cu ora 22:00, până la plecarea tuturor spectatorilor care vor merge pe “Arena Naţională” pentru a vedea amicalul România – Olanda.

Parcarea maşinilor în zona stadionului unde are loc România – Olanda, interzisă

Acestea nu sunt primele măsuri luate de Brigada Rutieră. Luni, 13 noiembrie, începând cu ora 07:00, a fost interzisă parcarea maşinilor în zona intrării din Bulevardul Basarabia a “Arenei Naţionale”. Poliţiştii le-au recomandat şoferilor să apeleze la mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele în trafic.

Brigada Rutieră a avut un mesaj şi pentru pietoni. Acestora le este recomandat să circule doar pe trotuare, să traverseze strada doar pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător şi să facă asta doar după ce sunt siguri că nu există vreun pericol.

România – Olanda, azi, ora 21:00, într-un meci amical care se va disputa pe “Arena Naţională”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Sursă: news.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri