Fotbal intern

România poate organiza Campionatul European U21 din 2023 împreună cu Moldova! Anunțul făcut de FRF

10.04.2020 | 11:59
Romania poate organiza Campionatul European U21 din 2023 impreuna cu Moldova Anuntul facut de FRF
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că ia în calcul organizarea Campionatului European de Fotbal U21 din 2023, împreună cu Republica Moldova.

România poate organiza Campionatul European U21 din 2023 împreună cu Moldova

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre posibilitatea organizării Campionatului European de Fotbal U21 din 2023 împreună cu Republica Moldova:

ADVERTISEMENT

„Ne-a afectat faptul că nu putem organiza EURO 2020, dar am înaintat un angajament ferm în ceea ce privește găzduirea meciurilor de la EURO 2021.

Noi încercăm să aducem cât mai multe evenimente sportive de valoare pentru România. În 2023 intenționăm să organizăm Campionatul European U21, alături de Republica Moldova”.

ADVERTISEMENT

„Vrem să contribuim la repornirea economiei în România și să fim un partener al statului în această perioadă grea, dar și în viitor”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a anunțat când se poate relua Liga 1

Răzvan Burleanu a prezentat trei scenarii prin care fotbalul din România se poate relua: „Fotbalul trebuie să își desemneze câștigătorul pe teren.

ADVERTISEMENT

Primul obiectiv e sănătatea jucătorilor și suporterilor, al doilea obiectiv e stabilitatea financiară, iar al treilea obiectiv e să facem cele mai mici nedreptăți în cazul în care vom apela la cel mai negru scenariu.

În momentul de față lucrăm pe mai multe scenarii de reluare a campionatelor: 27 mai 3 iunie sau 13 iunie. Încercăm să ridicăm anumite restricții pentru a putea începe campionatul pe data de 27 mai”.

ADVERTISEMENT

„Dacă vom putea începe pe data de 13 iunie, vom putea încheia campionatul pe 15 iulie, iar play-out-ul se va termina odată cu liga a doua. UEFA ne-a comunicat să încheiăm campionatele pe data de 30 iunie.

Nu putem încheia competițiile pe 3 august, pentru că noi trebuie să intrăm încă din primele faze ale competițiilor europene”, a mai spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT