Nu Ianis l-a impresionat pe Hagi: “Bravo lui, va ajunge fotbalist mare!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
11/11/2017, 08:29
Nu Ianis l-a impresionat pe Hagi: “Bravo lui, va ajunge fotbalist mare!”

Ianis Hagi nu are suficente meciuri în picioare, spune “Regele”, ca să poată avea prestaţii bune şi la naţională. Gheorghe Hagi apreciază însă că s-a văzut dorinţă din partea jucătorului Fiorentinei:  “El a încercat (n.r. – Ianis), se vede că nu are ritm, nu are meciuri în picioare, dar şi-a dorit. A făcut un meci bun cât a putut să ducă”, a spus Hagi la un post de televiziune, care a vorbit apoi despre remarcatul său, Răzvan Marin, jucător pe care l-a vândut în luna ianuarie a acestui an în Belgia, la Standard Liege, pe 1,8 milioane de euro.

“Răzvan e altceva, i-a ajutat. Modestia lui, să vii să joci la U21, să ai un randament atât de bun, să ţii tot mijlocul terenului, bravo lui că are puterea asta mentală. Bravo lui pentru că şi-a ajutat colegii cu care a stat împreună. A crescut cu ei, va deveni un fotbalist mare”, a spus Gică Hagi despre fostul său jucător, crescut la Academia de la Ovidiu.

bilete-pariuri.ro cel mai bun site de pariuri online!

Cum a ajuns Răzvan Marin să joace în România – Portugalia 1-1

Convocat iniţial de Cosmin Contra la naţionala mare, pentru amicalele cu Turcia şi Olanda, Răzvan Marin a ajuns în cele din urmă la Ovidiu, pentru partida de U21, cu Portugalia. Jucătorul celor de la Standard a fost selecţionat de către Daniel Isăilă după ce Dragoş Nedelcu şi Marco Dulca s-au accidentat şi nu s-a mai putut baza pe serviciile lor.

2.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin, care a jucat în 12 meciuri pentru Standard în acest sezon

Închide ×