ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Tensiuni la Ovidiu! Ianis Hagi, fluierat la schimbare

Ianis Hagi a fost fluierat de oamenii prezenţi la Ovidiu să vadă meciul de la tineret, România - Portugalia 1-1
Autor: Mirela Apostol | 11.11.2017 | 10:39
Tensiuni la Ovidiu! Ianis Hagi, fluierat la schimbare

Jucătorul celor de la Fiorentina nu evoluează la echipa de club, iar asta i-a dăunat şi în meciul echipei naţioanle de tineret, de la Ovidiu, acolo unde oamenii prezenţi l-au huiduit în momentul în care Daniel Isăilă a decis să-l înlocuiască. Gică Hagi a recunoscut şi el că se vede lipsa meciurilor la fiul său:

ADVERTISEMENT

“Ianis a jucat bine atât cât a putut să ducă. Se vede că nu are ritm. Românii sunt mai buni decât portughezii, le trebuie doar curaj şi personalitate”, a spus “Regele”.

Ce zice Isăilă de momentul petrecut la România – Portugalia 1-1:

”Ianis a făcut un efort foarte mare, a făcut o partidă în general bună. M-a deranjat că a fost fluierat la schimbare. A făcut presiune, a alergat, a avut şi reuşite atâta timp cât l-au ţinut şi balamalele, pentru că nu este uşor. El nu joacă la echipa de club de foarte mult timp şi asta nu este uşor. Ştiu cât munceşte, câtă pasiune şi suflet pune în tot ceea ce face, îşi doreşte să reuşească. E tipic pentru noi, asta că este băiatul lui Gică Hagi şi că este o presiune mare pe capul lui din cauza asta. Nu, el îşi construieşte propriul drum pe calităţile lui. Îi lipsesc în momentul de faţă meciurile în picioare.

ADVERTISEMENT

Dacă-l vezi când se pregăteşte nici nu-ţi dai seama care este piciorul lui de bază. Loveşte la fel de bine şi cu dreptul şi cu stângul, are o inteligenţă în joc. Poate că nu are agresivitatea şi explozia tatălui său. Dacă avea şi lucrul ăsta era mult mai departe în momentul de faţă. Dar, oricum are tot viitorul în faţă, are o presiune foarte mare pe umerii lui care nu este justificată”, a spus Isăilă la un post de televiziune.

Ianis Hagi a evoluat pentru Viitorul Constanţa în perioada 2014 – 2016 şi a reuşit patru goluri în 38 de meciuri. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!