Fotbal intern

Video. România – Portugalia 1-1. RoMANia, punct mare în derby-ul grupei!

Echipa naţională de tineret a României a avut un start lansat în preliminariile Campionatului European din 2019 şi după mulţi ani este mare favorită la calificare.
10.11.2017 | 16:00
Video Romania  Portugalia 11 RoMANia punct mare in derbyul grupei

La Ovidiu, elevii lui Daniel Isăilă au dat piept cu puternica reprezentativă a Portugaliei, care însă a fost surprinzător învinsă în urmă cu o lună în deplasarea din Bosnia-Herţegovina, scor 1-3. A fost un meci de un bun nivel tehnic, “tricolorii mici” obţinând un punct important în lupta pentru calificare, scor 1-1. Dennis Man a fost salvatorul echipei lui Isăilă, stabilind un rezultat echitabil după aspectul jocului. VEZI AICI MECIUL ONLINE

”Sper să facem cel mai bun joc al nostru, pentru că întâlnim cel mai bun adversar din grupă. Trebuie să uităm dezastrul din Bosnia-Herţegovina şi să ne facem drumul nostru. Avem jucători de calitate, dar trebuie să arătăm ca o echipă”, a declarat selecţionerul naţionalei de tineret a Portugaliei, Rui Jorge.

România – Portugalia LIVE STREAM Euro U21. Isăilă l-a adus pe Răzvan Marin de la naţionala de seniori

România – Portugalia LIVE STREAM Euro U21. Dragoş Nedelcu şi Marco Dulca au devenit indisponibili, iar selecţionerul naţionalei de tineret, Daniel Isăilă, a adus ca întărire un jucător de la naţionala mare. Este vorba despre jucătorul lui Standard Liege, Răzvan Marin, convocat iniţial de Cosmin Contra la seniori, pentru amicalele cu Turcia şi Olanda.

România – Portugalia LIVE STREAM Euro U21. ”Sunt foarte bucuros că pot sprijini echipa naţională de tineret într-un moment atât de important. Sper să contribui la încă un pas important pentru calificarea la Euro 2019”, a declarat Răzvan Marin.

România este lider în grupa 8 a preliminariilor pentru Euro 2019, cu 10 puncte în 4 meciuri, fiind urmată de Elveţia – 7 puncte (5 meciuri), Bosnia-Herţegovina – 6 puncte (4 meciuri), Ţara Galilor – 6 puncte (3 meciuri), Portugalia – 3 puncte (2 meciuri) şi Liechtenstein – 0 puncte (4 meciuri).

Tags: