Fotbal intern

Super amical cu Portugalia. Când ar putea veni Ronaldo la Bucureşti

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) se gândesc să organizeze două meciuri amicale pentru ca noul selecţioner al echipei naţionale a României, Cosmin Contra, să-şi vadă la treabă...
03.10.2017 | 08:42
Super amical cu Portugalia Cand ar putea veni Ronaldo la Bucuresti

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) se gândesc să organizeze două meciuri amicale pentru ca noul selecţioner al echipei naţionale a României, Cosmin Contra, să-şi vadă la treabă jucătorii şi să-i cunoască mai bine pentru a pregăti următoarea campanie de calificare pentru Campionatul European din 2020.

Astfel, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, şi ceilalţi oficiali ai Federaţiei, poartă discuţii pentru ca România să dispute două partide amicale la mijlocul lui noiembrie, când vor avea loc barajele pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018. Conform celor de la gsp, FRF şi-ar dori ca echipa naţională a României să joace un meci amical în deplasare, cu o reprezentantă din zona Golfului, şi de încă unul, la Bucureşti.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În ce condiţii de poate juca România – Portugalia

Pentru meciul de pe teren propriu, oficialii Federaţiei Române de Fotbal s-au gândit la reprezentativa Portugaliei, campioana continentală en titre. Totul depinde însă de naţionala lui Cristiano Ronaldo, dacă lusitanii vor reuşi să se califice direct la Campionatul Mondial sau vor fi nevoişi să intre în baraj. Dacă Portugalia ar ajuge la baraj, atunci amicalul ar deveni imposibil.

În momentul de faţă, Portugalia se află e locul doi în grupa B, cu 21 de puncte, în urma Elveţiei, care are 24 de puncte, iar totul se va decide în ultima etapă, pe 10 octombrie, atunci când cele două formaţii se vor întâlni în meci direct al Lisabona, iar campionii europeni au nevoie de victorie pentru a obţine direct locul pentru CM 2018.

Tags: