Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

România, primul antrenament după eşecul cu Belgia! Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucători: “Ne antrenăm pentru optimi!”. Video

România a efectuat primul antrenament după eşecul cu Belgia. "Tricolorii" evoluează peste două zile cu Slovacia, iar Edi Iordănescu a avut un mesaj mobilizator.
Romania primul antrenament dupa esecul cu Belgia Mesajul lui Edi Iordanescu pentru jucatori Ne antrenam pentru optimi Video
România, primul antrenament după eşecul cu Belgia! Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucători: "Ne antrenăm pentru optimi!". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

România este într-o postură excelentă de a se califica în optimile de finală de la Campionatul European din 2024. “Tricolorii” au nevoie de un egal cu Slovacia, rezultat care califică, la braţ, ambele formaţii.

România, primul antrenament după eşecul cu Belgia! Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucători

La Wurzburg, “tricolorii” au efectuat luni seara primul antrenament după eşecul cu Belgia, de sâmbătă seara, scor 0-2. Jucătorii au fost epuizaţi după efortul colosal depus în primele două meciuri, astfel că Edi Iordănescu le-a dat mai mult liber, pentru a fi mai proaspeţi fizic la meciul cu Slovacia.

ADVERTISEMENT

După ce au petrecut o după amiază alături de familii, în cursul zilei de duminică, “tricolorii” au revenit la antrenamente o zi mai târziu. După câteva mişcări de încălzire, Edi Iordănescu i-a adunat pe “tricolori” şi le-a transmis un mesaj clar:

“Ne antrenăm pentru optimi!”, le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor. Presa a avut acces în primele 15 minute la şedinţa de pregătire. Durata antrenamentului a fost de aproximativ o oră şi jumătate.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul a chemat preotul în cantonament!

În dimineaţa zilei de marţi, selecţionerul Edi Iordănescu a chemat un preot în cantonamentul echipei naţionale, iar apoi, în jurul orei prânzului, naţionala va pleca la Frankfurt cu autocarul, un drum care durează ceva mai mult de o oră.

Naţionala României va avea antrenamentul oficial de la ora locală 18:30 pe Stadion am Brentanobad, în condiţiile în care pe Frankfurt Arena suprafaţa de joc va fi protejată pentru meciul cu Slovacia.

ADVERTISEMENT

România conduce grupa E, cea mai echilibrată de la Euro 2024 cu trei puncte şi golaveraj 3-2. Cu un egal în faţa Slovaciei, ambele formaţii se califică mai departe în optimile de finală de la Campionatul European.

În celălalt meci al grupei se întâlnesc Belgia şi Ucraina. Cu un succes al belgienilor, “tricolorii” obţin calificarea şi cu un eşec în faţa Slovaciei, victoria cu 3-0 în faţa ucrainenilor oferind “tricolorilor” mai multe variante de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

România poate obţine miercuri a doua calificare din grupă din istoria participărilor la Campionatele Europene. Precedenta şi singura astfel de performanţă a fost obţinută la Euro 2000 când “tricolorii” s-a calificat dintr-o grupă cu Germania, Anglia şi Portugalia.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

România, primul antrenament după eşecul cu Belgia! Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucători

ADVERTISEMENT
2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” în meciul Slovacia - România