Life
notix pixel id

România, probleme mari la Eurovision 2021. De ce nu a participat la ceremonia de deschidere

16.05.2021 | 22:51
România, probleme mari la Eurovision 2021. De ce nu a participat la ceremonia de deschidere
România, probleme mari la Eurovision 2021. De ce nu va participa la ceremonia de deschidere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

România a pornit cu stângul în ceea ce privește concursul Eurovision care anul acesta se desfășoară în Olanda. Țara noastră nu a luat parte la ceremonia de deschidere de astăzi, 16 mai. 

Potrivit unui comunicat transmis de Televiziunea România, delegațiile din țara noastră și din Malta au fost informate că au fost depistate cazuri de infectări în rândul delegațiilor islandeză și poloneză.

Din această cauză toate persoanele cazate în același hotel intră în izolare, de aceea România nu a fost prezentă la deschiderea Eurovision 2021. 

ADVERTISEMENT

România a lipsit de la deschiderea Eurovision 2021. Care e motivul

Sursa menționată mai arată că, în urma testărilor periodice care au loc la Rotterdam Ahoy, organizatorii au luat decizia ca toți membrii delegațiilor să stea în izolare. De asemenea, urmează să fie testați PCR.

Din păcate, din această cauză reprezentanții României și Maltei nu au putut defila, duminică, pe covorul turcoaz, la ceremonia programată pentru ora 19:00 (ora României), deși niciunul dintre membrii de la noi nu are rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment românii au rezultate negative la toate testările impuse de organizatori de-a lungul primei săptămâni de la sosirea în Rotterdam.

Tot din această cauză organizatorii Eurovision au renunțat și la transferul delegațiilor cu ambarcațiuni până la covorul turcoaz, totul pentru a limita răspândirea noului tip de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Toate delegații au fost transportate separat, cu autocare, ceremonia de deschidere, a ediției 2021 Eurovision Song Contest, „Turquoise Carpet”, având loc la Rotterdam Cruise Terminal.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021

Roxen este tânăra cântăreață care reprezintă România la Rotterdam. Artista va interpreta melodia „Amnesia”, cu care va concura în prima semifinală a show-ului din data de 18 mai.

ADVERTISEMENT

Cântăreața va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, vedeta având până în acest moment câteva repetiții pe scena evenimentului.

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus.

ADVERTISEMENT

Piesa este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea”, a declarat Roxen despre piesa sa, notează news.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri