Fotbal intern

România riscă să joace fără spectatori și la meciul cu Suedia! Andrei Vochin: “UEFA ne poate da meci cu porțile închise!”

20.09.2019 | 20:44
Romania risca sa joace fara spectatori si la meciul cu Suedia Andrei Vochin UEFA ne poate da meci cu portile inchise

După ce UEFA  a decis ca meciul dintre România și Norvegia să se joace cu porțile închise, oficialii Federației Române de Fotbal susțin că echipa pregătită de Cosmin Contra riscă să joace fără spectatori și cu Suedia, meci care va avea loc pe 15 noiembrie, de la ora 21.45, toate acestea dacă suporterii români vor crea probleme cu Insulele Feroe pe 12 octombrie, ora 19.00, de pe stadionul Torsvollur din Torshavn.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.50 este cota pentru X la meciul Rusia – Scoția. Vezi aici toate cotele!

România riscă să joace fără spectatori și la meciul cu Suedia

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, se teme ca suporterii echipei naționale a României să nu își facă aparița la meciul cu Insulele Feroe cu mesaje și scandări rasiste, toate acestea pentru a nu risca ca selecționata pregătită de Cosmin Contra să joace fără spectatori cu Suedia.

“În Feroe există posibilitatea ca aceste grupuri care vin la meciuri și se ocupă cu așa ceva să fie și la acest joc. Dacă se întâmplă ceva acolo, UEFA ne poate da meci cu porțile închise și cu Suedia. Sunt suporteri naționaliști, au probleme cu teritoriu. Unii sunt cu România Mare”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Jucătorii echipei naționale a României la finalul meciului cu Spania, scor 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu
Jucătorii echipei naționale a României la finalul meciului cu Spania, scor 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu

Anunțul făcut de FRF

În comunicatul emis pe site-ul oficial după decizia UEFA ca meciul cu Norvegia să se joace cu porțile închise că reprezentativa României va fi urmărită cu atenție de forul din Nyon. “De asemenea, timp de un an, Federația Română de Fotbal se va afla sub atenta supraveghere a forului de la Nyon și, în cazul în care incidentele se vor repeta, încă un meci va fi disputat cu porțile închise”, apare în comunicatul emis de FRF.

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru meciul pe care tricolorii îl vor juca pe terenul celor de la Insulele Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19.00. Suporterii români au alocate 232 de bilete, iar prețul unui tichet etse de 97 de lei (150 de coroane daneze).