Sport

România – Rusia 18-27, la CM de handbal feminin! ADIO, semifinale! Rămânem în luptă pentru locurile 5-8. Cădere abruptă în repriza secundă

08.12.2019 | 09:25
România - Rusia e primul meci pentru fetele noastre la turneul final al CM de handbal după fantastica victorie cu Ungaria
ADVERTISEMENT

Rusia a câştigat meciul împotriva României cu scorul de 27-18, primul din grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Elevele lui Tomas Ryde s-au remarcat printr-un joc defensiv foarte bun, însă din minutul 41, totul a început să se năruie. Astfel, de la scorul de 15-15, rusoaicele au preluat controlul, au reuşit să se distanţeze şi la un moment dat au avut un parţial de 9-1 împotriva României.


FINAL DE MECI! România – Rusia 18-27. Echipa lui Ambros Martin se impune mai greu decât o arată scorul în meciul cu România. Tricolorele au ţinut aproape de Rusia şi chiar au condus, însă în ultimele 18 minute, rusoaicele au făcut legea şi s-au impus.

ADVERTISEMENT

Min. 59: 18-26. Anca Polocoşer este eliminată. Seraficeanu reuşeşte să înscrie de la 7 metri.


Min. 56: 17-25. Perianu întrerupe seria fără gol a României şi reduce din handicap. Meciul este încheiat din păcate după ce rusoaicele s-au depărtat decisiv în 10 minute.

ADVERTISEMENT

Min. 54. 16-25. Continuă seceta pentru jucătoarele lui Tomas Ryde. De 10 minute, România nu a mai înscris.


Min. 52. 16-24. Rusia s-a distanţat decisiv, având un parţial de 9-1 în ultimele minute. Echipa lui Ambros Martin este aproape de semifinale cu această victorie.


Min. 48: 16-23. Bobrovnikova înscrie cu o bombă şi elevele lui Ambros Martin se duc la 7 goluri.

ADVERTISEMENT

Min. 46: 16-21. Rusoaicele nu ne iartă după greşelile copilăreşti din ultimele două minute şi se duc la 5 goluri.


Min. 43. 15-17. Vyakhireva înscrie pe contraatac şi rusoaicele merg din nou la două goluri.


Min. 41. 15-15. Denisa Dedu marchează din poartă în poartă.


Min. 40. 14-15. Din păcate, rusoaicele se desprind datorită a două contraatacuri transformate. Neagu a înscris din nou din 7 metri.

ADVERTISEMENT

Min. 38. 13-13. Florica reuşeşte să înscrie cu o execuţie fină, însă rusoaicele egalează imediat după un gol venit de pe extremă.


Min. 36: 12-12. Polocoşer reuşeşte să egaleze. Meciul se încinge, până acum defensivele au fost foarte bine.


Min. 31: 11-10. Trecem în avantaj datorită golului marcat de Cristina Neagu. Este pentru a doua oară când conducem în meci.

ADVERTISEMENT

PAUZĂ: 10-10! Pristăviţa egalează la  ultima fază. România revine de la 4-9 și intră la egalitate la pauză! România a jucat foarte bine în defensivă în ultima parte a reprizei, iar pe faza de atac, “tricolorele” au forţat şi eliminări în tabăra adversă.


Min. 28: 9-10. Ambros Martin a cerut time-out. De această dată, Tomas Ryde şi Cristina Neagu au dat indicaţii pe defensivă.


Min. 24: 9-10. România revine după ce Rusia a avut o dublă inferioritate. Pristăviţa reuşeşte să profite de faptul că adversarele au jucat fără portar pe faza de atac.


Min. 21: 6-10. Neagu a marcat din 7 metri, însă Rusia a reacţionat imediat prin inferioritate.


Min. 19: 5-9. Vyakhireva înscrie în vinclu, însă imediat Crina Pintea a reuşit să reducă din handicap


Min. 15: 3-7. Rusia începe să se distanţeze. Frolova a înscris din 7 metri, iar la următoarele două atacuri, Sedoykina înscrie de două ori din poartă în poartă.


Min. 11: 3-4. România cere time-out. Neagu şi Buceschi au stabilit tactica în această pauză.


Min. 9: 3-4. Jocul defensiv al României a funcţionat bine până în acest moment. Anna Sen este cea mai periculoasă jucătoare a Rusiei până în acest moment.


Min. 4: 1-1. Neagu marchează cu o bombă de pe 9 metri, însă Anna Sen a reuşit imediat să egaleze. Este un început echilibrat de meci


UPDATE, ora 07:58. România joacă de la această oră la Kumamoto împotriva Rusiei, în primul meci din grupele competiției. Echipa lui Ambros Martin este liderul grupei, în timp ce România a intrat în a doua fază a competiției cu zero puncte, la fel ca și Japonia. Deși speranțele la unul dintre primele două locuri sunt foarte mici, o victorie împotriva Rusiei ar putea să introducă “tricolorele” în cărţi.


România – Rusia Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida România – Rusia se joacă duminică, 8 decembrie, de la ora 08:00 şi este primul meci al tricoloarelor din grupa principală, în care vor mai întâlni marţi Suedia şi miercuri Japonia. Meciul este televizat pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

România a reuşit aşadar o calificare miraculoasă în a doua fază, în care a intrat, la fel ca Japonia, fără nici un punct, pentru că se contabilizează rezultatele din partidele cu Spania şi Muntenegru, celelalte două calificate din grupa noastră şi acestea au fost eşecuri. Din grupa D au venit Rusia, cu două victorii, Suedia, cu o victorie şi Japonia. VEZI AICI VIDEO TOATE FAZELE MECIULUI!

România – Rusia. Echipa noastră a revenit incredibil, de la şase goluri la pauză pentru Ungaria

Bookmakerii ne consideră sparring-partneri

Desigur, este foarte greu la acest moment să vorbim despre şansele fetelor noastre în meciul cu una dintre cele mai bine puse la punct naţionale prezente la turneul final, selecţionata Rusiei fiind pregătită de nimeni altul decât Ambros Martin, cel care s-a aflat până în vară pe banca României şi care, evident, cunoaşte totul despre jocul Cristinei Neagu şi al colegelor ei.

România – Rusia. Fostul selecţioner al României, Ambros Martin, e acum antrenorul Rusiei

De altfel şi cotele la pariuri exprimă clar cine este favorită, Rusia având 1,15 la victorie, faţă de 8,50 România. Obiectivul nostru este să obţinem calificarea la turneul preolimpic şi o putem face dacă terminăm în primele şapte echipe la Mondial sau dacă Rusia şi Olanda, adică echipele care conduc cele două grupe, cu maxim de puncte vor termina pe unul din locurile 1-7, ceea ce este foarte probabil.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE