Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adi Mutu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 18 noiembrie 2022. Analizăm România – Slovenia cu Adrian Ilie, Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Alin Buzărin

Vineri, 18 noiembrie, ora 13:30, Fanatik SuperLiga! Horia Ivanovici analizează România - Slovenia 1-2 alături de Adrian Ilie, Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Alin Buzărin.
18.11.2022 | 13:02
Adi Mutu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici vineri 18 noiembrie 2022 Analizam Romania  Slovenia cu Adrian Ilie Danut Lupu Florin Gardos si Alin Buzarin
Romania - Slovenia la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 18 noiembrie 2022, ora 13.00. Cu Adrian Ilie, Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Alin Buzărin. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Vineri, 18 noiembrie, ora 13:30, vă dăm întâlnire la o nouă ediție incendiară a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Va fi un adevărat spectacol după meciul România – Slovenia 1-2, penultimul test al anului pentru „tricolori”.

Analiza România – Slovenia la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Vineri, 18 noiembrie 2022, cu invitați de gală: Adrian Ilie, Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Alin Buzărin

În săptămâna startului Campionatului Mondial din Qatar, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI tragem toate concluziile după meciul României împotriva Sloveniei. Cele mai tari comentarii și analize vor fi făcute, printre alții, de invitați de top, precum Adrian Ilie, Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul unei emisiuni în care vom face show ne vor fi alături sponsori de top. SUPERBET, care nu are nevoie de nicio prezentare, este partenerul principal, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica ne va menține în formă.

Puneți-vă la îndemână tableta, laptopul sau telefonul, asigurați-vă că aveți o conexiune bună și veniți alături de noi, vineri, 18 noiembrie, de la ora 13:00, pentru a face spectacol într-o nouă ediție marcă înregistrată a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE VINERI, 18 NOIEMBRIE 2022

Cele mai tari exclusivități însoțite de cele mai spectaculoase comentarii la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. În formulă completă cu invitați de top: Adrian Ilie, Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Alin Buzărin

După ce am făcut show în analiza Rapid – Universitatea Craiova, 2-2 și am dezvăluit cele mai tari exclusivități după meciul FC U Craiova – FCSB, 0-2 a venit vremea ca naționala României să intre sub lupa emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fiți lângă noi, vineri, 18 noiembrie, la o nouă demonstrație de forță a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cu invitați reprezentativi, precum Adrian Ilie, Dănuț Lupu, Florin Gardoș și Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

Fiți la curent cu ultimele informații din sport, iar pentru asta abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu accesați site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport, care a revoluționat media românească.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE VINERI, 18 NOIEMBRIE 2022

Mai mult decât atât, pentru a profita de cele mai bune cote, FANATIK SUPERLIGA îți pune la dispoziție în cadrul emisiunii rubrica „Fabrica de cote by Superbet”, care oferă șanse fabuloase de a face profit la pariuri.

ADVERTISEMENT

Vineri, 18 noiembrie, cu începere de la ora 13:00, fiți cu ochii pe noi pentru a trage concluziile după primul meci amical al României din noiembrie, în fața Sloveniei. Reacții, detalii, exclusivități și comentarii, toate într-o ediție de top a FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT