Exclusiv. Prima discuţie prin video-call cu Ambros Martin: "Am crezut că e o glumă!"

romania-spania, germania, horatiu pasca
CORESPONDENŢĂ DIN GERMANIA

România a obţinut a treia victorie la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania, după ce a învins Spania, scor 19-17, în etapa a treia a Grupei A.

Echipa naţională a României a obţinut calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania, iar obiectivul este acum primul loc în Grupa A - VEZI AICI DETALII. Horaţiu Paşca, antrenorul secund al tricolorelor, a vorbit pentru FANATIK.RO.

România a învins Spania, scor 19-17, în etapa a treia din Grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania - VEZI DETALII AICI. 

"Am crezut că glumeşte"

Cum a început colaborarea cu Ambros Martin? Care este povestea din spatele acestei colaborări?

- Este visul oricărui român care lucrează în sport, orice român doreşte să-şi reprezinte ţara la un moment dat. A venit un telefon de la preşedintele Federaţiei Române de Handbal şi m-a întrebat dacă doresc să lucrez la naţionala României. Ţin minte că eram în dormitor, era 5 ianuarie, mă uitam pe geam şi vedeam că e zăpadă afară şi i-am spus, mai în glumă, mai în serios, că văd zăpadă afară şi nu-mi pare vreme de 1 aprilie. A urmat o avalanşă de discurs bărbătesc din partea dânsului, iar următoarea mea întrebare este dacă Ambros Martin ştie. Moment în care preşedintele Federaţiei mi-a spus că nu el face staff-ul lui Ambros Martin. Atunci gluma mi s-a părut totală pentru că nu credeam că Ambros Martin ştie cine sunt. Eu, cu siguranţă ştiam cine este pentru că-l vedeam la televizor şi îi urmăream performanţele dânsului de la Gyor. Gluma pentru mine, zic glumă în ghilimele, s-a îngroşat când preşedintele Federaţiei mi-a spus că o să-mi trimită numărul lui Ambros Martin şi mi-a spus să-l întreb chiar eu cum a ajuns să mă aleagă pe mine. Am trimis un mesaj în care m-am prezentat. Ambros Martin mi-a răspuns şi mi-a zis că ştie cine sunt şi şi-a dorit ca o primă discuţie să o avem prin video-call.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Se schimbă obiectivul echipei naţionale după parcursul pe care l-am avut până acum la Campionatul Mondial?

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663