ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Ne batem cu Franţa la locul 1. Calcule pentru adversarul din optimi

România a obţinut calificarea în optimi după cea de-a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate în grupa A de la Campionatul Mondial.
Autor: Vicentiu Dinescu | 06.12.2017 | 01:08
Ne batem cu Franţa la locul 1. Calcule pentru adversarul din optimi

S-a încheiat România – Spania 19-17, iar principalele artizane ale victorie au fost interul Cristina Neagu, care a reuşit opt goluri, şi portăriţa Yulia Dumanska, care a avut câteva intervenţii de excepţie.

ADVERTISEMENT

În urma acestei victorii, ”tricolorele” au luat o obţiune serioasă pentru câştigarea grupei. Cu două etape înainte de finalul grupei, România se află pe primul loc, cu şase puncte, urmată de Franţa, Spania şi Slovenia, toate cu câte patru puncte, şi Angloa şi Paraguay, ambele fără niciun punct.

Şanse mari la primul loc după România – Spania 19-17

În urma victoriei din meciul România – Spania 19-17, elevele lui Ambros Martin se vor bate pentru primul loc în grupă cu Franţa, în ultima etapă (vineri, de la ora 19:00). ”Tricolorele” îşi pot asigura prima poziţie încă de joi, dacă vor învinge Angola (de la ora 19:00), iar Franţa nu va obţine victoria cu Spania.

ADVERTISEMENT

În primele două meciuri de la Campionatul Mondial de handbal femini, România a obţinut două victorii, cu Paraguay 29-17, şi cu Slovenia 31-28. România, Norvegia, Rusia şi Germania au rămas singurele echipe neînvinse la acest mondial.

România este direct interesată de rezultatele din grupa B, în faza optimilor de finală urmând să joace cu o formaţie de aici. Împerecherile se fac după următorul tipar: locul 1 din grupa A – locul 4 din B, locul 2 din grupa A – locul 3 din grupa B, locul 3 din grupa A – locul 2 din grupa B şi locul 4 din grupa A – locul 1 din Grupa B. Dacă s-ar menţine clasamentele actuale, România ar evolua contra Ungariei.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!