Sport

România – Spania 27-25. Victorie mare pentru fetele noastre! Au recuperat un deficit de cinci goluri

11.12.2018 | 20:24
Romania  Spania 2725 Victorie mare pentru fetele noastre Au recuperat un deficit de cinci goluri

România s-a impus cu 27-25 împotriva Spaniei și acumulează 6 puncte în grupele principale. Naționala antrenată de Martin Ambros a avut un start de coșmar, marcând un singur gol în primele 14 minute de joc și fiind condusă cu 1-6.

România și-a revenit spre finalul primei reprize, iar la pauză a intrat cu un handicap de două goluri. Repriza secundă a început greoi, dar tricolorele s-au descătușat după minutul 40 și au preluat controlul jocului.

Urmează meciul decisiv cu Ungaria.


Min. 60 – Final de meci! Avem 6 puncte în grupa principală. 27-25 România

Min. 52 – Păstrăm în continuare un avans bun 23-20 România

Min. 47 – Fetele noastre și-au revenit! Conducem la două goluri 19-17 România

Min. 41 – GOOOOOL NEAGU! România egalează în sfârșit Spania 15-15

Min. 32 – Denisa Dedu face o partidă excelentă, iar România se apropie 13-12 Spania

Min. 30 – Încheiem repriza la două goluri în urmă, după o reușită a lui Neagu venită în ultimele secunde 12-10 Spania

Min. 26 – Fetele lui Martin Ambros nu se regăsesc în această primă repriză și comit greșeli pe bandă rulantă 12-8 Spania

Min. 20 – GOOOOL Neagu! România revine în joc, iar antrenorul Spaniei solicită time-out 8-6 Spania

Min. 17 – Am început să marcăm, însă nici apărarea nu are o seară grozavă în această seară. 8-3 Spania

Min. 13 – Atacul României nu funcționează deloc momentan. Rămânem cu un singur gol marcat 6-1 Spania

Min. 10 – Martin Ambros solicită primul time-out din meci la scorul de 5-1 pentru Spania

Min. 9 – Spania se apără excelent. Un singur gol până acum pentru fetele noastre

Min. 4 – Eliza Buceschi înscrie primul nostru gol abia după 3 minute și 30 de secunde

Min. 1 – A început partida

România – Ungaria live stream la EURO handbal 2018

Meciul România – Spania se dispută marţi, 11 decembrie, cu începere de la ora 19:00, în Palatul Sporturilor Jean Weille din Nancy, în cadrul celei de-a doua runde a grupei principale B a turneului final al CE de handbal feminin. După un început excelent de turneu, cu victorii pe linie în grupa D, care au adus tricoloarelor locul 1, iată că debutul în grupa principală B a fost unul complet ratat, România fiind depăşită la toate capitolele de Olanda, care s-a impus cu 29-24.


În urma acestui rezultat Olanda este aproape calificată în semifinale, fiind singura echipă neînvinsă din grupa principală B, pe care o conduce cu 6 puncte, iar în urmă se află trei formaţii cu 4 puncte, România, Ungaria şi Germania. Nici Norvegia, care a intrat cu 0 puncte în grupa principală B, nu este în afara luptei pentru calificare, o victorie marţi, 11 decembrie, de la ora 22:00, în faţa Olandei repunând-o serios în cărţi.

România – Spania Live Stream Online la TVR HD şi TVR 1

Partida România – Spania are loc marţi, 11 decembrie, de la ora 19:00, la Nancy şi contează pentru grupa principală B a turneului final al CE la handbal feminin. Aşa cum v-a obişnuit din celeltalte meciuri ale fetelor pregătite de spaniolul Martin Ambros, partida va fi transmisă în exclusivitate în România de TVR HD şi de TVR 1, care nu preia decât jocurile echipei noastre. Puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Campionatul European de handbal feminin LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Este o partidă în care România, după derapajul din jocul cu Olanda, este obligată să revină la parcursul impecabil din prima fază a competiţiei, în care momentul culminant a fost victoria la scor în faţa multiplei campioane europene Norvegia. Spania este ca şi ieşită din lupta pentru medalii, cu trei înfrângeri, însă, cu siguranţă, nu se va preda, fiind în joc orgoliul naţional.

România - Spania. Atacul nu a mers aproape deloc cu Olanda. Neagu a marcat puţin. Trebuie jucată mult pivotul Crina Pintea
România – Spania. Atacul nu a mers aproape deloc cu Olanda.

La casele de pariuri România este văzută drept mare favorită să câştige acest meci şi să facă încă un pas important pentru semifinale. Cota la victorie a României este de 1,27. Un rezultat de egalitate are o valoare astronomică, pentru că în handbal ies destul de greu remize, 11,45, iar o surpriză produsă de Spania are cotă 5,50.