Răpus la naţională! Mitriţă, out cu CFR Cluj? “Sunt lovit!”

ROMÂNIA-SUEDIA 1-0
Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
28/03/2018, 00:19
Răpus la naţională! Mitriţă, out cu CFR Cluj? “Sunt lovit!”

Alexandru Mitriţă a fost una dintre noutăţile lui Cosmin Contra la convocările pentru cele două meciuri amicale ale României, din Israel şi cu Suedia, la Craiova. Şi vitezistul din atacul lui CS Universitatea Craiova a confirmat încrederea selecţionerului, având prestaţii de calitate.

În Israel a intrat în a doua repriză şi din pasa sa magistrală avea să aducă victoria George Ţucudean. Cu Suedia Mitriţă şi-a câştigat dreptul de a intra în primul unsprezece şi s-a bătut exemplar cu mult mai puternicii apărători nordici. Se dovedeşte astfel că naţionala a mai câştigat un jucător care poate fi de mare folos în viitorele campanii de calificare şi în Liga Naţiunilor.

Mitriţă e un câştig pentru echipa naţională

După meci, Mitriţă cu un ochi râdea, mulţumit de ceea ce a demonstrat, dar cu altul priveşte cu îngrijorare pentru următoarea partidă a echipei sale de club, Craiova urmând a primi vizita liderului CFR Cluj. Şi asta deoarece a ieşit de pe teren în a doua repriză accidentat, în urma unei lovituri primite într-un duel cu un fundaş suedez.

“Sper să mă refac până la meciul cu CFR Cluj. Am primit o lovitură şi nu am mai putut continua. Suntem, din punctul meu de vedere, pe un drum bun la echipa naţională, pe care trebuie să îl continuăm. Am arătat putere de luptă, am arătat coeziune, deşi unii dintre noi abia acum am debutat, sunt lucruri care ne fac să fim optimişti.”

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×