Dragomir e sigur: “Burleanu să plece, Contra să rămână”

ROMÂNIA-SUEDIA 1-0
Daniel Vlad    Silviu Ghering   
in Stiri sportive
27/03/2018, 23:45
Dragomir e sigur: “Burleanu să plece, Contra să rămână”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF,  este de părere că naţionala României o să aibă un viitor frumos cu Cosmin Contra la timonă.“Pe timpul lui Daum jucătorii României nu ştiau să fugă! Acum am văzut că jucătorii lui Contra aleargă foarte bine. Rotariu şi Man au intrat bine în joc, iar Săpunaru e un vulpoi bătrân în apărare. Nu mai zic de Gicu Grozav!

Gicu a început să joace foarte bine. Mă aşteptam mai mult de la Mitriţă, dar Grozav a arătat clar că este mai bun ca el şi trebuie să fie titular. Are acelaşi dribling ca al lui Adi Mutu pe timpuri. Nu trebuie să lipsească din primul 11. Eu cred că ne vom califica din grupa cu Serbia”, a spus  Dumitru Dragomir.

“Contra trebuie să rămână, iar Burleanu trebuie să plece!”

Fostul preşedinte al LPF a vorbit şi despre viitorul fotbalului românesc. “Este clar că selecţioner al României trebuie să rămână Cosmin Contra, iar Răzvan Burleanu trebuie să ne lase. O să ducă fotbalul românesc în cap. Nu are nici o treabă. A minţit de a ruput cu tot ce a spus în urmă cu patru ani. Să luaţi toate proiectele sale la puricat”,a spus Dragomir.

 

Închide ×