Laude pentru naţională: “Echipa prinde contur! Suntem organizaţi, avem atitudine”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
28/03/2018, 08:21
Laude pentru naţională: “Echipa prinde contur! Suntem organizaţi, avem atitudine”

Cosmin Contra a mutat inspirat din nou, iar echipa naţională a României s-a impus în testul de la Craiova. Ilie Dumitrescu a analizat jocul “tricolorilor” şi salută modul în care echipa a arătat pe noul “Ion Oblemenco”:

“Mi-a plăcut mult cuplul de fundaşi centrali. A fost o singură ocazie a suedezilor, când a blocat Tătăruşanu. Am avut siguranţă, şi fundaşii laterali au jucat bine. Au fost lucruri bune, iar echipa prinde contur.

“Avem şi atitudine”

Foarte important, cine intră de pe bancă reuşeşte să facă diferenţa. Şi în Israel, şi azi, cei veniţi de pe bancă au intrat foarte bine. Mie mi-a plăcut echipa României, suntem şi organizaţi, avem şi atitudine. Când se pierdea mingea, toţi încercau să recupereze cât mai rapid”, a spus Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×