“Bursucul” a pus ochii pe un “tricolor”. “Jucător de clasă!”

ROMÂNIA-SUEDIA 1-0
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
27/03/2018, 23:57
“Bursucul” a pus ochii pe un “tricolor”. “Jucător de clasă!”

Echipa naţională a României s-a impus în faţa reprezentativei Suediei, scor 1-0, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ion Oblemenco”. Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa naţionalei pregătite de Cosmin Contra şi a comentat în legătură cu jocul prestat de Ciprian Deac, George Ţucudean, Alex Mitriţă şi Grozav.

“Echipa a arătat poftă de joc, a arătat foarte bine. A fost o echipă puternică şi dură, iar toate acestea i se datorează lui Cosmin Contra. Deac a jucat bine la echipa naţională în meciul cu Danemarca, dar în Israel nu a făcut cea mai bună repriză. Eu nu cred că este o problemă cu el. Este într-o formă bună. Eu sper să nu vină cu moralul scăzut la echipa de club pentru că naţionala a câştigat.

“Mi-a plăcut foarte mult Grozav!”

Eu zic că Mitriţă poate să facă diferenţa în orice meci. E un jucător pe care şi l-ar dori oricine. Echipa naţională are nevoie de el pentru că poate face diferenţa. Sunt convins că va avea un cuvânt de spus în echipa naţională. Mi-a plăcut foarte mult şi Grozav. Este un jucător de clasă. Ţucudean a jucat şi el foarte bine, s-a zbătut şi cred că a făcut un meci foarte bun. Aţi văzut şi voi ce fundaşi aveau ei…Cosmin e prietenul meu şi nu aş vrea să vorbesc despre momentul în care am fost dorit la naţională”, a spus Dan Petrescu pentru o emisiune de sport.

Închide ×