Fotbal intern

Pintilii, şocat! “Felicit U19!” / ”Păi au pierdut!” / ”A, da?!”

Mihai Pintilii a ţinut să îi felicite la finalul partidei cu Suedia pe tricolorii Under 19 pentru calificare, dar a fost surprins când a aflat de la jurnalişti că România a rămas acasă.
Autor: Daniel Vlad | 28.03.2018 | 01:14
Pintilii, şocat!

Mijlocaşul naţionalei României, Mihai Pintilii a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Cosmin Contra în partida cu Suedia. La finalul jocului fotbalistul celor de la FCSB a ţinut să îi felicite pe tricolorii de la Under 19 pentru calificare, dar a rămas surprins cînd a aflat că elevii lui Adrian Boingiu au rămas acasă după ce Ucraina a întors rezultatul şi a câştigat cu scorul de 2-1.

Înainte de toate vreau să îi felicit pe jucătorii de la Under 19 pentru calificare. Bravo lor! Când mă pregăteam să intru la încălzire am aflat că Moruţan a dat gol. E bine că a înscris pe final şi băieţii au reuşit să meargă la turneul final”, a sunat declaraţia uluitoare a jucătorului stelist.

“A, nu ne-am calificat? Nu ştiam!”

Însă internaţionalul roş-albaştrilor a rămas mască când reporterii i-au comunicat imediat că elevii lui Adrian Boingiu au ratat calificarea. “A, nu ne-am calificat? Îmi pare rău! Nu ştiu ce s-a întâmplat şi cum am pierdut calificarea pentru că eu v-am spus că mă duceam la încălzire atunci când Moruţan a dat gol. Chiar îmi pare tare rău de ei”, a spus Pintilii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!