Victorie cu Suedia, după 35 de ani! Eroul Roti: “Aveam -12 ani atunci”

ROMÂNIA-SUEDIA 1-0
Filon Stan   
in Stiri sportive
27/03/2018, 23:42
Victorie cu Suedia, după 35 de ani! Eroul Roti: “Aveam -12 ani atunci”

Naţionala României a învins reprezentativa Suediei, scor 1-0. Partida câştigată de tricolori a fost una de pregătire. Victoria a venit după reuşita lui Rotariu, din minutul 57.

Dorin Rotariu a marcat pentru victoria României, dar nu a fost mulţumit de jocul său. ”A fost un meci greu. Nu sunt erou, am fost inspirat. Puteam să şutez prost. Am fost agresivi, la fel ca ei. Asta a fost cheia. Este o echipă nordică, care a învins Italia. Noi avem ceva în plus, suntem mai tehnici. la meciul din această seară am dovedit că suntem o echipă bună, în schimbare.”

Rotariu e optimist: “Să vină meciurile oficiale”

“Aşteptăm meciurile oficiale. Acelaşi stil este şi în Belgia, la fel de agresiv. Este prima mea convocare alături de Contra. Victoria ne-a dat încredere. Una este să începi cu o reuşită la început. Sunt fericit pe jumătate. Îmi doream mai mult de la jocul meu. La ultima victorie aveam -12 ani”, a declarat eroul meciului. 

Federaţia Română de Fotbal a cheltuit aproape jumătate de milion de euro pentru cele dou meciuri! Mai exact, 469.000 de euro a fost bugetul total pentru cele două meciuri ale “tricolorilor”: 185.000 de euro pentru jocul cu Israel, de la Netanya, şi 284.000 de euro pentru partida cu Suedia, de la Craiova.

Închide ×