Cele mai citite

Victorie cu Suedia, după 35 de ani! Eroul Roti: “Aveam -12 ani atunci”

România a reuşit o victorie în faţa reprezentativei Suediei, după 35 de ani!
27.03.2018 | 23:42
Victorie cu Suedia, după 35 de ani! Eroul Roti:

Naţionala României a învins reprezentativa Suediei, scor 1-0. Partida câştigată de tricolori a fost una de pregătire. Victoria a venit după reuşita lui Rotariu, din minutul 57.

Dorin Rotariu a marcat pentru victoria României, dar nu a fost mulţumit de jocul său. ”A fost un meci greu. Nu sunt erou, am fost inspirat. Puteam să şutez prost. Am fost agresivi, la fel ca ei. Asta a fost cheia. Este o echipă nordică, care a învins Italia. Noi avem ceva în plus, suntem mai tehnici. la meciul din această seară am dovedit că suntem o echipă bună, în schimbare.”

Rotariu e optimist: “Să vină meciurile oficiale”

“Aşteptăm meciurile oficiale. Acelaşi stil este şi în Belgia, la fel de agresiv. Este prima mea convocare alături de Contra. Victoria ne-a dat încredere. Una este să începi cu o reuşită la început. Sunt fericit pe jumătate. Îmi doream mai mult de la jocul meu. La ultima victorie aveam -12 ani”, a declarat eroul meciului. 

Federaţia Română de Fotbal a cheltuit aproape jumătate de milion de euro pentru cele dou meciuri! Mai exact, 469.000 de euro a fost bugetul total pentru cele două meciuri ale “tricolorilor”: 185.000 de euro pentru jocul cu Israel, de la Netanya, şi 284.000 de euro pentru partida cu Suedia, de la Craiova.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri