Săpun, săgeţi către Daum: ”Contra e antrenor! Altă mentalitate”

Filon Stan   
in Stiri sportive
28/03/2018, 00:16
ROMÂNIA-SUEDIA 1-0
Săpun, săgeţi către Daum: ”Contra e antrenor! Altă mentalitate”

Reprezentativa României a obţinut o victorie istorică în faţa naţionalei Suediei, scor 1-0. Partida câştigată de tricolori a fost însă una de pregătire. Victoria a venit după reuşita lui Rotariu, din minutul 57.

Căpitanul Cristi Săpunaru a fost tare nemulţumit de gazon, dar foarte mulţumit de căldura publicului care i-a susţinut pe tricolori, cât şi de noua mentalitate a jucătorilor de la naţională. ”Cred că s-a schimbat puţin mentalitatea naţionalei. Terenul a fost unul greu, nu doar pentru noi, ci şi pentru suedezi. E bine că am câştigat. Cosmin a implementat asta la echipă, să fim mai agresiv. Ne dorim să ne calificăm la Euro şi să facem treabă bună acolo. Nu putem compara dubla Suediei cu Italia, cu un amical. Mulţumim publicului, care a venit în număr mare la stadion. Sperăm să vină cât mai mulţi să ne susţină. Cosmin a reuşit să le schimbe mentalitatea celor veniţi la naţională. Contra e antrenor. Trebuie să calculeze bine schimbările, altfel vine altcineva”, a declarat Săpunaru.

Săpunaru le cere juniorilor să ţină capul sus

Căpitanul naţionalei a avut câteva cuvinte şi pentru naţionala sub 19 ani, învinsă în mod dramatic de Ucraina! ”Trebuie să ţină capul sus şi să joace mai departe, să ajungă la echipa mare a României”