“Guriţă” vrea victoria cu Suedia. “Aliniez cel mai bun prim 11! Nu ţin cont de nume şi vârstă!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/03/2018, 17:34
“Guriţă” vrea victoria cu Suedia. “Aliniez cel mai bun prim 11! Nu ţin cont de nume şi vârstă!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Echipa naţională a României va întâlni Suedia, marţi, 27 martie, de la ora 21.30, într-un meci amical disputat pe stadionul “Ion Oblemenco”, iar selecţionerul Cosmin Contra a anunţat că va trimite cel mai bun prim “11” pe care îl are la dispoziţie şi nu va ţine cont de vârsta jucătorilor şi nici de numele acestora.

Cosmin Contra susţine că şi-ar dori ca elevii săi să joace un fotbal spectaculos împotriva Suediei, să marcheze 5 goluri, dar este conştient că jucătorii echipei naţionale a României au un alt profil. 

“Mi-ar plăcea să joc fotbal spectaculos!” 

“Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bine organizată. care a eliminat Italia de la Mondial. O echipă tipic nordică, foarte solidă. Azi voi lucra tactic cu jucătorii şi le voi spune ce-mi doresc pentru ziua de mâine. Toate meciurile de la naţională sunt grele, înţeleg anumite comentarii, dar eu am venit să calific echipa la European. Aşa că întotdeauna voi încerca să aliniez cel mai bun prim “11” care există! Nu ţin cont de nume şi vârstă. 

Mi-ar plăcea să joc fotbal spectaculos, să marchez 5 goluri, să am jucători cu anumite calităţi. Eu am însă altfel de jucători, vedeţi şi voi că aceşti jucători au schimbat atitudinea de la echipa naţională. Nu am realizat nimic, dar suntem pe un drum bun. Lăsaţi-ne să muncim şi să încercăm să jucăm cât mai bine. Voi încerca să introduc un “11” care să incomodeze adversarul. Vor fi schimbări în echipa de start, avem nevoie de jucători care să o pună pe Suedia în dificultate. Vom vedea dacă suntem la nivelul acestor naţionale calificate la Campionatulul Mondial”, a spus Cosmin Contra.

Închide ×