ADVERTISEMENT
Fotbal international

România – Suedia, întrerupt din cauza scandărilor rasiste! Riscăm o nouă suspendare

Autor: Francisc Oprea | 15.11.2019 | 23:33
România - Suedia, întrerupt din cauza scandărilor rasiste! Riscăm o nouă suspendare
Daniele Orsato a oprit meciul din cauza scandărilor rasiste

Meciul România – Suedia a fost întrerupt timp de câteva zeci de secunde din cauza scandărilor rasiste ale ultrașilor prezenți pe Arena Națională. Centralul Daniele Orsato a mers la marginea terenului, iar după anunțul crainicului, care ruga suporterii să oprească astfel de manifestații, jocul a fost reluat.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 6,70 este cota pentru “X” la meciul Spania – România. Vezi aici toate cotele!


Scandări rasiste la România – Norvegia

După ce Daniele Orsato a oprit jocul în prima repriză din cauza petardelor aprinse de ultrași, centralul italian a luat aceeași decizia și în a doua parte a meciului de pe Arena Națională. De data aceasta, scandările rasiste ale suporterilor români au reprezentat motivul pentru care Orsato a oprit jocul.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a mers în zona băncilor tehnice în minutul 81 pentru a discuta cu arbitrul de rezervă, însă la doar câteva zeci de secunde, timp în care crainicul a anunțat la stația de amplificare că meciul poate fi oprit definitiv dacă scandările rasiste nu se vor opri, jocul a fost reluat. După acest incident, terenul României ar putea fi din nou suspendat, așa cum s-a întâmplat și înaintea jocului cu Norvegia, din octombrie.

După meciul cu Suedia, România a ratat șansa de a se califica direct la Campionatul European din 2020, iar speranțele legate de prezența la EURO sunt legate de barajul din Liga Națiunilor, ce se va disputa în martie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!