Pariuri sportive

Inspiraţie pentru pariere pe România – Suedia, Germania – Brazilia şi Polonia – Coreea de Sud

Echipa Naţională de Fotbal a României este prinsă din nou în "febra" meciurilor internaţionale de fotbal, însă de această dată este vorba doar de amicale. Pentru fotbalişti va fi prilej de testare a puterilor, pentru pariori va fi ocazie de adrenalină, distracţie şi eventuale câştiguri.
26.03.2018 | 14:33
Inspiratie pentru pariere pe Romania  Suedia Germania  Brazilia si Polonia  Coreea de Sud

“Naţionala României întâlneşte Suedia în primul meci acasă din acest an. Este un test excelent pentru tricolori, în compania unei echipe calificate la Cupa Mondială. Dacă ne gândim că nordicii au blocat drumul <Generaţiei de aur> spre semifinalele Mondialului din 1994, este şi un prilej de revanşă. Pe lângă un rezultat bun, tricolorii trebuie să faca un joc care să ne dea speranţe pentru campania de calificare la Europeanul din 2020”, explică Ionel Dănciulescu, Expert al agenţiei de pariuri online Unibet.

Echipa României are rezultate bune în amicalele jucate pe teren propriu – a câştigat 3 din ultimele 4 meciuri: 5-1 cu Georgia, 3-2 cu Chile şi 2-0 cu Turcia. De cealaltă parte, în cele mai recente întâlniri, Suedia a reuşit o victorie, 3-2 în Portugalia, şi o remiză, 1-1 in Norvegia.

Pe Olympiastadion din Berlin, Brazilia joacă în compania Germaniei într-un amical în care sud-americanii au nevoie să-şi recapete onoarea în faţa nemţilor. Germania a învins-o pe Brazilia în ultimele 2 întâlniri: 7-1, în semifinala CM 2014 şi 3-2, într-un amical din 2011.

Şi acum Germania este favorită (cotă 2,20 la pariuri online), dar rămâne de văzut capacitatea oaspeţilor de a forţa un rezultat bun. În ultimele 5 jocuri de pe teren propriu, Germania a avut o medie de 4 goluri marcate pe meci. Aşadar, şi acum s-ar putea selecta opţiunea ce vizează peste 2,5 goluri – cota 1,90.

Un alt meci analizat de Expertul Unibet este Polonia – Coreea de Sud: ”Este a treia dispută dintre cele două reprezentative, iar până acum asiaticii sunt în avantaj. Dacă analizăm ultimele rezultate, putem spune că sud-coreenii par ceva mai în formă, pentru că polonezii nu au reuşit decât un egal, în ultimele două amicale cu Mexic şi Uruguay”, explică Expertul Unibet.

Pariuri posibile: Polonia câştigă – cota 1,95 (în 2017, în deplasare, sud-coreenii nu au câştigat niciun amical şi au pierdut ultimele 5 jocuri din preliminarii) şi se înscriu peste 2,5 goluri – cotă 2,10 (s-au marcat cel puţin 3 goluri pe meci în ultimele 10 jocuri disputate de Polonia în preliminarii).