România, susţinută de “Generaţia de Aur” la amicalul cu Suedia. “Mergem la meci, dar nu ca invitaţi!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/03/2018, 13:10
România, susţinută de “Generaţia de Aur” la amicalul cu Suedia. “Mergem la meci, dar nu ca invitaţi!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

“Tricolorii” vor juca împotriva reprezentativei similare a Suediei, marţi, 17 martie, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 21.30, iar membrii “Generaţiei de Aur” vor merge la partida jucătorilor lui Cosmin Contra.

Gică Popescu este cel care va organiza deplasarea “Generaţiei de Aur” la Criaova. “Vom merge mai mulţi colegi din echipa care a scris istorie la mondialul american. Acţiunea noastră nu are însă nicio legătură cu Federaţia Română de Fotbal. Noi nu am fost niciodată invitaţi de actuala conducere. Noi nu suntem internaţionali. Ne mai gândim la meciul cu Suedia din 1994. Avem acelaşi regret, cu care ne vom duce în groapă fiecare dintre noi, acela că am fost atât de aproape să jucăm o finală de campionat mondial, mare sau mică. Dacă n-am uitat însă, am înnebuni”, a zis Gică Popescu, conform libertatea.ro.

Anghel Iordănescu a cerut invitaţii

Dacă membrii “Generaţiei de Aur” au decis să facă deplasarea la Craiova pe cont propriu, Anghel Iordănescu, antrenorul naţionalei din acea periodă, va fi prezent la amicalul cu Suedia, dar invitat de Federaţia Română de Fotbal. “Tata” Puiu i-a cerut lui Mihai Stoichiţă trei invitaţii.

Închide ×