Cele mai citite

Şumudică laudă naţionala României! ”Lui Budescu asta îi trebuie”

Deşi s-a arătat nemulţumit de neconvocarea lui Alexandru Ioniţă, antrenorul Marius Şumudică a lăudat prestaţia naţionalei în meciul amical România - Turcia 2-0.
10.11.2017 | 15:37
Şumudică laudă naţionala României! ”Lui Budescu asta îi trebuie”
ADVERTISEMENT

Tehnicianul care are un sezon foarte bun la Kayserispor l-a lăudat pe Constantin Budescu şi a dezvăluit secretul prin care mijlocaşul FCSB-ului dă cel mai bun randament. În schimb, Şumudică nu a fost impresionat de Gheorghe Grozav, autorul ambelor goluri.

”România e o echipă frumoasă, încearcă să joace un fotbal plăcut. Contra nu a avut încă destul timp la dispoziţie, dar e un entuziasm la naţională, avem un selecţioner care vorbeşte aceeaşi limbă cu jucătorii, e de vârstă apropiată cu ei, cu un caracter coleric. Suntem pe drumul cel bun. A fost un meci deschis, fără miză, s-a văzut că e amical, s-a jucat fără agresivitate, cu o echipă a Turciei lipsită de viteză”, a declarat Şumudică, după România – Turcia 2-0.

Şumudică nu e impresionat de Grozav, marcatorul din meciul România – Turcia 2-0

Fostul tehnician al Astrei Giurgiu este încântat de evoluţiile lui Constantin Budescu: ”Budescu e un jucător căruia trebuie să îi dai libertate, dacă îl pui să facă faza defensivă… E un număr 10, trebuie să îl laşi să fie proaspăt pentru faza ofensivă. E adevărat că n-a avut multe realizări, dar e jucătorul care ştie să te lase singur cu portarul, să creeze superioritate, e indispensabil naţionalei”.

ADVERTISEMENT

În schimb, Şumudică nu a fost impresionat de Gheorghe Grozav: ”E jucător de execuţie, oricând poate face diferenţa, însă acum a întâlnit o apărare care i-a permis să facă lucrurile astea. În campionatul Turciei are probleme. Nivelul campionatului turc e dat de străini. Îi e greu aici să facă diferenţa, nu cred că a marcat mai mult de un gol sau două aici”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri