Video&foto. Cele mai tari imagini din meciul de la Cluj

Razvan Nicolae   
în Cele mai citite
08/11/2017, 17:56
Video&foto. Cele mai tari imagini din meciul de la Cluj GALERIE FOTO

UPDATE 9 noiembrie, ora 20:00 / Suporterii echipei naţionale au luat cu asalt tribunele stadionului “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj pentru meciul România-Turcia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


Tricolorii au ajuns miercuri, la ora prânzului, la Cluj, oraş unde vor juca al treilea meci al anului. De această dată, Federaţia Română de Fotbal a ales stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” pentru a găzdui meciul, după ce la celelalte două meciuri jucat în 2017 a fost aleasă “Cluj Arena”.

Miercuri după-amiază, Constantin Budescu şi compania au efectuat primul antrenament pe terenul lui CFR Cluj, înaintea meciului cu Turcia. Imaginile video de la sesiunea de pregătire au fost postate pe contul oficial de Facebook al FRF. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Tricolorii se întorc în Bucureşti după România – Turcia

Până la plecarea la Cluj, jucătorii convocaţi de Cosmin Contra pentru cele două meciuri amicale s-au antrenat la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia. După meciul cu Turcia, tricolorii se vor întoarce în Bucureşti unde vor juca împotriva Olandei.

Înaintea antrenamentului cu Turcia, Cosmin Contra şi Constantin Budescu au participat a conferinţa de presă premergătoare meciului cu selecţionata antrenată de Mircea Lucescu. Meciul de la Cluj va însemna primul în care echipa naţională va juca purtând noile tricouri prezentate săptămâna trecută de FRF.

Închide ×