Fotbal intern

România U 21, amical de gală după calificarea la EURO! Cu cine vrea Rădoi să joace

17.10.2018 | 18:02
Romania U 21 amical de gala dupa calificarea la EURO Cu cine vrea Radoi sa joace

Echipa naţională a României s-a calificat la Campioantul European din Italia, care va fi organizat în 2019, iar Mirel Rădoi vrea ca jucătorii săi să aibă un amical de gală luna viitoare. România U 21 va juca la EURO după ce s-a impus cu scorul de 4-0 în faţa reprezentativei similare din Liechtenstein, iar selecţionerul îşi doreşte ca jucătorii săi să evolueze din nou în luna noiembrie.

Mirel Rădoi a discutat despre posibilitatea organizării unei partide cu echipa U 21 a Franţei, după meciul de la Ploieşti. “Aşteptăm până în această seară, la ora 21:00, să vedem dacă Franţa va confirma meciul amical, după care ne vom orienta, în funcţie de răspunsul primit”, a declarat Mirel Rădoi, citat de Telekom Sport.

România U 21 ar putea juca un amical de gală cu Franţa

În cazul în care meciul-test cu Franţa nu va putea fi organizat, atunci reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal se gândesc la alte două naţionale puternice, precum Italia sau Spania. Rămâne de văzut ce partidă se va stabili pentru luna viitoare, însă este cert că duelul va avea loc pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, din Bucureşti.

România U 21, amical de gală după calificarea la EURO. Bucurie a fotbaliştilor români alături de Mirel Rădoi în vestiar după meciul de fotbal dintre reprezentativele U21 ale României şi Liechtensteinului, din cadrul Preliminariilor CE 2019, desfăşurat pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, marţi 16 octombrie 2018.
România U 21, amical de gală după calificarea la EURO. Bucurie a fotbaliştilor români alături de Mirel Rădoi în vestiar după meciul de fotbal dintre reprezentativele U21 ale României şi Liechtensteinului

La EURO, după 20 de ani

Naţionala de tineret ar putea juca un meci de pregătire cu o forţă a Europei, aşa cum este Franţa. Echipa de seniori a posibilului adversar al lui Mirel Rădoi tocmai a fost încununată campioana lumii, după ce a câştigat CM 2018 din Rusia.

Echipa naţională de tineret a României s-a impus cu scorul de 4-0 în ultimul meci din grupa de calificare la EURO 2019, în faţa unui adversar facil, precum Liechtenstein, într-un meci care a avut loc la Ploieşti. Echipa lui Mirel Rădoi a avut parte de susţinerea a 12.000 de oameni, iar la partida de pe Arena Naţională, cu siguranţă vor fi mulţi fani care vor dori să vadă la treabă echipa U 21 care merge după 20 de ani la un turneu final european.

Tags: