Naţionala U17 refuză să joace pe sintetic în Ungaria. Turneul de Elită poate fi amânat

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/03/2018, 14:26
Naţionala U17 refuză să joace pe sintetic în Ungaria. Turneul de Elită poate fi amânat

Echipa naţională a României U17 ar fi trebuit să joace în perioada 22-28 martie, în Ungaria, pentru calificarea la Campionatul European, dar “tricolorii” mici întâmpină probleme din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

În Ungaria nu a mai nins de ieri, dar unul dintre cele trei terenuri pe care trebuia să aibă loc meciurile Turneului de Elită U17 este impracticabil, fiind inundat, anunţă gsp. Astfel, organizatorii au început să caute soluţii pentru a-i mulţumi şi pe români.

De ce s-au opus oficialii României

Oficialii din Ungaria au propus ca desfăşurarea partidelor Turneului de Elită U17 să aibă loc pe un teren sintetic, dar reprezentativa României s-a opus categoric, motivând că întreaga pregătire a fost făcută pe terneuri naturale, de iarnă şi că jucătorii nu vor putea da acelaşi randament. Naţionala României ar trebii să joace primul meci joi, ora 15.00, împotriva reprezentativei din Israel. 

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×