Cele mai citite

Oficial! Meciul echipei naţionale, mutat din cauza ninsorii! Unde se joacă

România U19 - Serbia U19 se va juca miercuri, de la ora 19:30, în Turneul de Elită pentru calificarea la Campionatul European din Finlanda. Partida a fost mutată pe un alt stadion.
20.03.2018 | 19:02
Oficial! Meciul echipei naţionale, mutat din cauza ninsorii! Unde se joacă

Condiţiile meteorologice au dat peste cap programul meciurilor din Grupa D a Turneului de Elită pentru calificarea la Campionatul Mondial din Finlanda. Iniţial, partida România U19 – Serbia U19 trebuia să se dispute la Mogoşoaia, la fel ca şi celălalt meci al grupei, Suedia U19 – Ucraina U19. Cele două întâlniri au fost mutate la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”.

UEFA a acceptat ca cele două meciuri să fie mutate, după ce un delegat a făcut inspecţia terenului de la Mogoşoaia. Federaţia Română de Fotbal a anunţat modificarea programului printr-un comunicat de presă.

România U19 – Serbia U19, precedat de meciul rivalelor

Primul meci al României din cadrul Turului de Elită U19, împotriva selecţionatei similare a Serbiei, se va disputa pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, începând cu ora 19:30. În urma analizelor efectuate de delegatul UEFA asupra terenurilor pe care urmează să se dispute meciurile din cadrul Turul de Elită, găzduit de România, care se va desfăşura în perioada 21-27 martie, s-a decis că suprafaţa de joc nu este practicabilă. Astfel, s-a luat hotărârea ca primele partide să se dispute în afara Bucureştiului. Celălalt meci din Grupa 4, dintre Suedia şi Ucraina se va disputa tot la Ploieşti, începând cu ora 14:30″, au anunţat oficialii FRF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri