Cele mai citite

Liderul juniorilor, dezvăluire după victoria cu Suedia! “Am fost trişti înaintea meciului”

România U19 - Suedia U19 2-1 s-a jucat în etapa a doua din Turneul de Elită pentru calificarea la EURO 2018. Vlad Dragomir a vorbit la finalul meciului.
24.03.2018 | 22:41
Liderul juniorilor, dezvăluire după victoria cu Suedia!

Echipa naţională U19 a României a făcut un pas important spre calificarea la Europeanul din 2018. Tricolorii au învins selecţionata Suediei U19, scor 2-1, după ce scandinavii au condus cu 1-0. La finalul meciului de la Ploieşti, Vlad Dragomir a declarat că el şi colegii lui erau trişti când au aflat că Ucraina a învins în cealaltă partidă.

A fost un meci foarte greu, dar am dominat şi am învins până la urmă. Bătusem de două ori în amicale Suedia şi era frustrant să nu o facem şi într-un oficial. Sincer am fost trişti când am auzit că a bătut Ucraina. Nu trebuie să ne văităm nici de teren, e bine că am câştigat. Până la urmă şi adversarul tot aici joacă”, a declarat Vlad Dragomir.

L-a mai învins pe căpitanul adversarilor înainte de România U19 – Suedia U19 2-1

Fotbalistul lui Arsenal a precizat că s-a întâlnit cu Joseph Colley, căpitanul Suediei, într-un meci din Anglia. Înainte cu o zi de a veni aici am jucat contra lui Joseph Colley (nr. mijlocaş), într-un meci cu Chelsea. Am bătut şi atunci. A fost greu în 10, dar am demonstrat ce forţă de grup avem”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri