Fotbal intern

Când se joacă România – Anglia la EURO U21, următorul meci al tricolorilor la Campionatul European de tineret

18.06.2019 | 21:35
Cand se joaca Romania  Anglia la EURO U21 urmatorul meci al tricolorilor la Campionatul European de tineret

România U21 a deschis seria partidelor din grupa C a turneului final al CE, găzduit de Italia şi San Marino, cu victoria în faţa Croaţiei U21, scor 3-1. Următoarea partidă a tricolorilor mici va avea loc vineri, 21 iunie, cu începere de la ora 19:30, în compania Angliei, pe stadionul “Dino Manuzzi” din Cesena. Primul joc al României s-a disputat pe stadionul “Serravale” din San Marino. Şi ultimul joc, în care vom întâlni, luni, 24 iunie, Franţă, va fi găzduit tot de stadionul din Cesena.

România U21 – Anglia U21 la turneul final al CE de tineret

Partida România U21 – Anglia U21 are loc vineri, 21 iunie, de la ora 19:30, la Cesena şi reprezintă pentru ambele echipe al doilea meci din grupa preliminară C la turneul final al CE de tineret, competiţie transmisă în exclusivitate, în direct, în România, de TVR. Băieţii lui Mirel Rădoi vor da replica uneia dintre cele mai puternice naţionale la acest nivel de pe continent.

Anglia este considerată drept una dintre echipele care pot emite pretenţii la câştigarea trofeului, alături de Italia, ţara gazdă, care a făcut un pas uriaş spre câştigarea grupei A, după ce a învins Spania cu 3-1, Germania şi cea de a doua putere din grupa C, naţionala Franţei. Din rândul acestor formaţii este de aşteptat să se decidă echipa campioană a Europei.

România U21 - Anglia U 21, vineri, 21 iunie, la Cesena,. de la ora 18:30
România U21 – Anglia U 21, vineri, 21 iunie, la Cesena,. de la ora 18:30

Mulţi dintre jucători s-au întâlnit în amicalul din 2018

Acest lucru nu înseamnă că jucătorii lui Mirel Rădoi vor intra pe teren pentru a lua autografe sau notiţe de la insulari. România a mai susţinut pe 25 martie 2018 un amical cu Anglia la această categorie de vârstă, pe stadionul din Wolverhampton, încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 2-1, dar la capătul unui meci în care tricolorii mici au pus mari probleme.

Mulţi dintre jucătorii care s-au aflat pe teren la acel amical se vor revedea la Cesena, de această dată într-o confruntare oficială. Antrenorul echipei Angliei, Adrian Boothroyd, a declarat că România va pune probleme tuturor echipelor din grupă şi consideră că Anglia va trebui să joace la potenţial maxim, pentru a evita o surpriză.

4.85 ESTE COTA BETANO PENTRU MINIMUM 2 GOLURI MARCATE DE ROMANIA IMPOTRIVA ANGLIEI