Fotbal intern

România U21, audiențe foarte bune la meciul cu Olanda! Câtă lume s-a uitat la golul lui Ciobanu

25.03.2021 | 16:45
Romania U21 audiente foarte bune la meciul cu Olanda Cata lume sa uitat la golul lui Ciobanu
ADVERTISEMENT

Echipa națională U21 a României a făcut audiențe foarte bune la meciul cu Olanda, primul din grupa de la Campionatul European de tineret.

”Tricolorii” au remizat 1-1 cu puternica reprezentativă a Olandei, după un gol superb reușit de Andrei Ciobanu din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Pentru a spera la calificare, echipa noastră trebuie să învingă în următorul meci formația Ungariei în meciul care va avea loc sâmbătă, 27 martie, de la ora 19:00.

Audiențe extraordinare la întâlnirea România U21 – Olanda U21

Startul naționalei U21 a României la Campionatul European a înregistrat audiențe spectaculoase, meciul cu Olanda de la Budapesta transmis de TVR a fost urmărit în medie de 768.000 de telespectatori.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că întâlnirea a început destul de târziu, la ora 22:00, fanii fotbalului au fost dornici să vadă la lucru echipa lui Adrian Mutu, mai ales că ”tricolorii” mici au încântat la turneul final de acum doi ani când au ajuns până în semifinale.

Conform gsp.ro, pe toată durata partidei cu Olanda, TVR s-a aflat pe locul secund în ropul audiențelor la nivel național și urban, cu un rating mediu de 4,3%. Minutul de aur a fost la 22:21, când Andrei Ciobanu a marcat supergolul din lovitură liberă. Atunci TVR a avut un rating 5,6%, 986.000 telespectatori fiind în acel moment pe postul public.

ADVERTISEMENT

Mutu, lăudat după remiza cu Olanda

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, și-a exprimat încântarea față evoluția tinerilor care au reușit să remizeze scor 1-1 cu reprezentativa similară a Olandei. Oficialul consideră că modul în care joacă Andrei Vlad, Darius Olaru sau George Ganea este o consecință a faptului că ei au ocazia să prindă minute în Liga 1, grație regulii U21.

Selecționerul naționalei de tineret a României, Adrian Mutu, a luat decizii inspirate înaintea debutului ”tricolorilor” la Europeanul din Ungaria și Slovenia, una dintre acestea fiind numirea lui Marius Marin în calitate de căpitan al echipei. Fotbalistul de la Pisa a știut să-și motiveze colegii, în vestiar.

ADVERTISEMENT

Fosdtul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a lăudat selecția făcută de Adrian Mutu și principiile fotului atacant al naționalei, care a ales să meargă pe mâna fotbaliștilor care evoluează meci de meci la echipele lor de club. Dragomir a observat că României îi lipsește un atacant cu viteză și cu un joc aerian foarte bun, care să fructifice centrările din benzile laterale.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,26 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Ungaria U21 – România U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: