Fotbal intern

România U21 – Belgia U21 3-3! Tricolorii, revenire spectaculoasă în ultimele minute!

15.11.2018 | 20:50
Romania U21  Belgia U21 33 Tricolorii revenire spectaculoasa in ultimele minute

România U21 a înfruntat Belgia U21 într-o partidă amicală jucată la Cluj. Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi a obţinut egalarea în ultimele minute ale meciului, după ce adversarii au avut un avantaj de două goluri.

Min. 90+2 / GOOOOOOL România! Ciobanu a adus egalarea.  VEZI GOLUL AICI

Min. 90 / GOOOOOOOL România! Darius Olaru a marcat cu un şut de senzaţie.  VEZI GOLUL AICI

Min. 58 / GOOOOOOL Belgia U21! Mbenza a înscris cu un şut din interiorul careului.  VEZI GOLUL AICI

Min. 56 / GOOOOOOL Belgia U21! Iseka a marcat dintr-o lovitură liberă.  VEZI GOLUL AICI

Min. 45+2 / GOOOOOOOOOOL România! Denis Drăguş egalează chiar înainte de pauză.  VEZI GOLUL AICI

Min. 35 / GOOOOOOOL Belgia U21! Cools a deschis scorul cu şut la vinclu. VEZI GOLUL AICI

UPDATE, ora 19:00 / A început meciul România U21 – Belgia U21.


UPDATE, ora 17:45. Mirel Rădoi a ales primul 11 pentru confruntarea din această seară cu Belgia. 

Echipa de start a României U21: I. Radu – Boboc, Rus, Ghiță, Fl. Ștefan – Moruțan, Nedelcu, Dragomir – Man, Petre, Drăguș
Rezerve: 12. Căbuz – 3. A.Radu, 4. Olaru, 6. R. Grigore, 7. Coman, 14. Ciobotariu, 17. M. Dobre, 19. Moldoveanu, 20. Ciobanu
Antrenor: Mirel Rădoi

Echipa probabilă Belgia U21: Teunckens – Cools, Vanheusden, Faes, Heynen – Mbenza, Schrijers – Lubekaio – De Norre, Bastien, Vanlerberghe
Antrenor: Johan Walem

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj
Arbitru: Iulian Călin // Asistenți: Valentin, Avram, Mircea Orbuleț


Este startul neoficial al naționalei de tineret în vederea pregătirii Campionatului European de anul viitor. Puștii lui Mirel Rădoi au devenit prima generație din ultimii 20 de ani calificată la un turneu final de tineret.

România U21 – Belgia U21 Live Stream Online pe Pro X

Tricolorii mici își vor afla adversarele de la EURO 2019 vinerea viitoare, pe 23 noiembrie, atunci când la Bologna vor fi trase la sorți grupele turneului final programat în Italia și în San Marino. Belgia se regăsește de asemenea în urne, astfel că partida de joi seara reprezintă un bun barometru pentru a afla la ce nivel ne aflăm în comparație cu celelalte reprezentative calificate.

România U21 – Belgia U21 e LIVE VIDEO și pe FANATIK.RO

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lotul pe 9 noiembrie, iar numele surpriză de pe listă sunt Andrei Radu, de la CFR Cluj, și Denis Ciobotariu, de la Dinamo. Convocările celor doi surprind ținând cont că niciunul dintre ei nu a prins prea multe minute pe teren în aceste sezon la echipa de club.

Mirel Rădoi este nevoit să facă o mulțime de schimbări în primul 11 al tricolorilor mici, după ce Cosmin Contra a convocat la naționala mare câțiva dintre puștii care au obținut această calificare istorică. Astfel, vor fi pe teren din primul minut jucători mai puțin folosiți, precum Ștefan, Ciobanu sau Petre.

România U21 – Belgia U21. Echipele probabile

Rădoi va opta în ofensivă pentru o linie de mijloc formată exclusiv din jucători de la FCSB, Man, Moruțan și Florinel Coman, iar în atac va fi Adrian Petre, vârful lui Esjberg, care se descurcă de minune în Danemarca. Totuși, acesta nu evoluează prea des la naționala de tineret, postul de titular aparținându-i lui George Pușcaș, golgheterul din preliminarii, care de această dată a fost convocat la naționala mare.

Belgienii au venit în România cu toți jucătorii lor de bază, însă, chiar dacă mulți dintre ei joacă la echipe importante din Europa, niciunul nu este cunoscut momentan publicului larg.

România U21: I. Radu – Boboc, Ad. Rus, Ghiță, Fl.Ștefan – Ciobanu, Nedelcu – Man, Moruțan, Fl. Coman – Ad. Petre

Belgia U21: De Wolf – Cools, Vanheusden, Faes, De Norre – Heynen, Vanlerberghe – Lukebakio, Schrijvers, Mbenza – Dimata