Fotbal intern

România U21 – Danemarca U21 se joacă la Craiova! Debutul lui Adrian Mutu pe banca naţionalei de tineret. Anunțul oficial. FANATIK confirmat

06.02.2020 | 12:53
Romania U21  Danemarca U21 se joaca la Craiova Debutul lui Adrian Mutu pe banca nationalei de tineret Anuntul oficial FANATIK confirmat
Jucătorii naționalei României U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Partida dintre România U21 și Danemarca U21 se va juca la Craiova pe „Ion Oblemenco”, confruntare care va conta în cadrul calificărilor pentru Campionatul European de Tineret.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,31 este cota pentru ”12” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

UPDATE, 6 februarie, 12:55. Federația Română de Fotbal a confirmat informația oferită de FANATIK la finalul lunii trecute, conform căreia meciul România U21 – Danemarca U21 se va juca la Craiova.

FRF a emis un comunicat în cursul zilei de joi în care anunță că debutul lui Adrian Mutu pe banca micilor tricolori va avea loc pe arena ”Ion Oblemenco” din Craiova.

ADVERTISEMENT

”Partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”. Ora de începere a meciului va fi comunicată curând.

Întâlnirea cu liderul grupei reprezintă și debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a selecționatei Under 21. De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova! În urmă cu doi ani, echipa națională de seniori a disputat pe arena craioveană un amical cu Suedia, fiind susținută de 20.454 de spectatori.” scrie FRF.ro

ADVERTISEMENT

Știrea inițială, 31 ianuarie 2020

România U21 – Danemarca U21 se va juca la Craiova

Naționala de tineret a României va disputa partida decisivă pentru califcarea la Campionatul European cu Danemarca U21, la Craiova, pe „Ion Oblemenco”. Duelul va avea loc pe 31 martie.

Danezii sunt clasați pe prima poziție în grupă cu 15 puncte, după 5 etape, în timp ce „tricolorii mici” ocupă locul secund, cu 10 puncte.

ADVERTISEMENT

În partida din Danemarca, România a fost învinsă cu 2-1, iar Florinel Coman a ratat un penalty în minutul 90+3.

Adrian Mutu, noul selecționer al României U21

Adrian Mutu i-a luat locul de selecționer al României U21 lui Mirel Rădoi, plecat la naționala mare, și este conștient de responsabilitățile mari pe care le are, mai ales în urma parcursului fenomenal reușit de „tricolorii mici” la Campionatul European din Italia și San Marino.

„Este o onoare, o mare responsabilitate pentru bine. În primul rând pentru că vin după un Mirel Rădoi care a făcut istorie la U21. Cea mai mare performanță. Acest lucru mă motivează și mai mult. Noua postură de selectioner mă motivează.

Atunci când sunt sub presiune reușesc să dau tot ce am mai bun în mine. Avem un meci important cu Danemarca. Este o nouă generație, foarte talentată.

Suntem pe locul 2, vrem să îl consolidăm și să ne calificăm la Euro. Vreau să duc mai departe lucrurile bune făcute de Mirel.

Nu vreau să dau totul peste cap. Sunt un băiat norocos. Mai norocos decât ceilalți antrenori. U21 are o simpatie imensă din partea fanilor. E un lucru pe care mă bazez”, a declarat Adrian Mutu la prezentarea oficială.

  • 41 de ani a împlinit Adrian Mutu pe 8 ianuarie
ADVERTISEMENT