Fotbal intern

Calificare după 20 de ani la EURO! Suntem mândri de voi!

16.10.2018 | 22:32
Calificare dupa 20 de ani la EURO Suntem mandri de voi

Meciul naţionalelor de tineret România U21 – Liechtenstein U21 are loc marţi seară, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti şi deşi adversarul este unul extrem de modest iubitorii fotbalului din oraşul aurului negru vor fi prezenţi în număr mare pe stadion. Motivul e simplu: şi un egal este suficient acestei generaţii de excepţie a fotbalului românesc, într-un moment mai degrabă critic pentru sportul rege din ţara noastră, pentru a obţine matematic o calificare după 20 de ani la turneul final al Campionatului European pentru această categorie de vârstă, ce va avea loc vara viitoare în Italia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Echipa naţională de tineret se impune cu 4-0 şi se califică la Campionatul European din Italia, care se va desfăşura anul viitor.

Update. Adrian Petre face 4-0 la doar două minute după ce a fost introdus în teren. Atacantul lui Esbjerg a primit o minge şi şase metri şi a punctat fără emoţii în minutul 78 al partidei.

Update. Sunt 12.108 de suporteri pe Stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Update. Mirel Rădoi face prima schimbare în minutul 56, Dennis Man este înlocuit de Alexandru Măţan.

Update. România U 21 conduce cu scorul de 3-0 în minutul 40 al partidei, după ce George Puşcaş a făcut dubla.

Update. Ianis Hagi face 2-0 în minutul 25, cu un super gol reuşit din lovitură liberă de la marginea careului.

Update. George Puşcaş deschide scorul din pasa lui Ianis Hagi în minutul 14.

Update. Partida România U21 – Liechtenstein U21  poate fi vizionată LIVE aici.

Începe meciul care ne duce la Euro!–-https://goo.gl/1K89EjSurpriză! atac la adresa lui Gheorghe Hagi din cauza lui Ianis! –-https://goo.gl/1K89Ej

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 16. Oktober 2018

Update. Jucătorii lui Mirel Rădoi au ieşit la încălzire.

Update. Echipa de start a României:

Radu – Butean, Ghiţă, Paşcanu, Ştefan – Nedelcu, Cicâldău – Man, Hagi, Ivan – Puşcaş


România are aşadar nevoie doar de o remiză în faţa ultimei clasate din cadrul grupei a 8-a a preliminariilor CE de tineret. Liechtenstein nu a acumulat nici un punct în cele nouă jocuri susţinute până acum. A marcat două goluri şi a primit 38. Fără punct în preliminarii mai este doar San Marino, dar golaverajul celor din Liechtenstein este mai rău, -34 faţă de -24, ceea ce înseamnă că, fără o minune în România, pe care nu o dorim şi nu o credem posibilă, va fi cea mai slabă naţională din preliminarii. În tur, tricolorii mici au câştigat la un scor destul de mic, 2-0.

România U21 – Liechtenstein U 21 LIVE STREAM în grupa a 8-a a preliminariilor CE

Meciul s-a jucat într-o localitate mică, Eschen şi ambele reuşite ale elevilor pe atunci ai lui Daniel Isăilă au fost opera lui George Puşcaş. De fapt a fost şi începutul marşului en-fanfare al României, pentru că era primul joc din preliminarii, într-o grupă în care Portugalia avea cotă 1,25 la calificare, iar Elveţia era socotită drept echipa care poate termina pe locul 2, pentru baraj.

România este neînvinsă în această grupă de foc, reuşind să ia patru puncte portughezilor, după 1-1 acasă şi un istoric 2-1 la lusitani acasă, meci în care am terminat în nouă şi în care portarul Ionuţ Radu a apărat un penalty în minutul 98! A fost al doilea meci în care România a încheiat cu doi oameni mai puţin pe teren, a mai fost la 0-0 în Ţara Galilor şi cu toate acestea nu a putut fi învinsă. România are în acest moment 21 puncte, cu două mai mult decât Portugalia, care va juca acasă, tot de la ora 21:00 un meci decisiv pentru baraj cu Bosnia şi Herţegovina, aflată la o lungime în urma sa. În ultimul meci, sub comanda lui Mirel Rădoi, urmaşul lui Daniel Isăilă, care a plecat să antreneze în ţările arabe, România a învins cu 2-0 Ţara Galilor.

România U21 – Liechtenstein U21 LIVE VIDEO. Meciul poate fi urmărit în direct pe PRO X

Partida România – Liechtenstein, care va avea loc marţi, 16 octombrie, de la ora 21:00 pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti nu ar avea cum să pună, în mod normal, probleme băieţilor noştri, toţi fanii echipei naţionale aşteptând un sfârşit de drum în apoteoză, cu un festival de goluri în poarta celor care au luat acasă, în ultimul meci, 9-0 de la Portugalia. Jocul va putea fi vizionat în direct şi în exclusivitate numai pe PRO X, post care a televizat toate meciurile de acasă ale tricolorilor mici. Dar puteţi urmări meciul şi în format Live Video pe siteul FANATIK.RO, unde veţi avea toate informaţiile în timp real.

România U21 – Liechtenstein U21, cote la pariuri

Pentru a înţelege că nimeni nu se aşteaptă la vreo surpriză în meciul de la Ploieşti este suficient să aruncăm o privire asupra cotelor, efectiv simbolice, acordate de casele de pariuri la acest meci. România U21 are cotă 1,01 pentru victorie şi la multe case nu există varianta de a paria cu hsndicap pe succesul tricolorilor mici, pentru că se aşteaptă să plouă cu goluri în poarta oaspeţilor, mai ales din momentul în care România va marca primul gol. Egalul, care şi el ne califică, are cotă 14, iar o ipotetică victorie a Liechtenstein 50.

România U21 - Liechtenstein U21. Imagine din meciul câştigat în Portugalia. Ionuţ Radu îmbrăţişat după ce a apărat penalty în minutul 98, Cât de mult a contat!
România U21 – Liechtenstein U21. Imagine din meciul câştigat în Portugalia.

Şi la capitolul goluri casele de pariuri acordă cote simbolice. Pentru over 2,5 cota este de 1,07, iar pentru over 3,5 să zicem că urcă până la 1,20. Cele mai mari cote sunt pentru opţiunea 0-2 goluri, nu mai puţin de 6,70 sau 0-3 goluri, cotă 4,50.